Witam,
Mam pytanie. Można gdzieś w Polsce zakupić ten zestaw, w który skład wchodzi 1 i 2 + dodatki do dwójki? Oczywiście na Xbox'a.
Znalazłem to:
www.menago.com.pl/gears-triple-pack-xbox-p-3888.html
I mam pytanie. Jak jest z tym sklepem? Zaufany? I jak jest z wersją językową? Czy ten zestaw podany w tym sklepie jest w Polskiej czy Angielskiej wersji językowej? Gdyż nie dopatrzyłem się tego nigdzie. Swoją drogą, strasznie sobie pobierają za kuriera, chodź przede wszystkim zależy od wagi przesyłki, więc nie wiem ile bym płacił za płatność przy odbiorze zamawiając ten zestaw. Zna ktoś może inny sklep w którym można taki zestaw kupić?
Up
http://allegro.pl/gears-of-war-triple-pack-x360-nowa-menago-szczecin-i1802760837.html
Mają sporo pozytywnych komentarzy.
Narmo --> Dziękuje! Jedna kur... pomocna osoba! I jeszcze raz dzięki, to chyba tyle.
Edit: Dobra, ostatnia sprawa. Najwidoczniej jest to w angielskiej wersji językowej, tak? Mi to lotto, ale mam pytanie czy sama gra działałaby na moim koncie które mam w Polskim Xbox Live?
Myślę, że nie powinno być problemów. Dla pewności możesz się dopytać sprzedawcy.
Dobra, dzięki Narmo :). Na prawdę dziękuje i tyle chciałem wiedzieć.