zostało mi trochę srodków na koncie moneybookers / skrill, z czasow jeszcze mistrzostw euro i obstawianych meczyków, o dziwo dawno tam nie zagladałem i mam taką swiateczną niespodziankę
pls doradźcie gdzie moge je wydac, jakies sklepy internetowe itp, ktore akceptują platnosc Skrill , oprocz poczty kwiatowej :)
nie chce mi sie przelewac tego na konto, a w szale zakupow swiatecznych wydalbym je chetnie na rodzinne przenty
sam nie moge za bardzo nic znaleźć
z gory dzieki
Przelew idzie jeden dzień roboczy więc co za problem to przelać i wydać jak chcesz a nie na siłe.
rzecz w tym ze nie potrzebuje tej kasy na rorze, mam tam wystarczajaco srodkow
po prostu aktualnie wziąłem się za wydawanie wlasnie takich resztek, z róznych kont i kart punktowych
mialem jakąś kartę prepaidowa gdzie bylo kilkaset zlotych - wydałem przed siwetami - i z głowy
mialem 18 000 punktów payback - wydalem na prezenty na stronie empik.com, gdzie mozna placic punktami payback - chociaż ceny tam nie porażają ale ...
mam jeszcze 30 000 punktów Vitay , ktore musze na coś zamienić
jeszcze zostały mi jakieś kupony do Makro i inne takie bzdety (w sumie torche się przez rok uzbieralo :) )
i zauważyłem ze zostalo mi okolo 2-stów na moneybookers po wygranej italia - niemcy w półfinale i chcuiałem coś jeszcze dokupić na swieta (prezent jakiś)
wiem ze mozna przelać na konto, ale chciałem je od razu gdzieś wydać , jako ekstra kasę na dodatkowe prezenty uszcześliwiające kogoś w te swieta