Legroocha ? Skyrim miało premierę już kawałek czasu temu, a tu nie widzę jeszcze recki. Jest to jeden z moich ulubionych recenzentów gry-online i szkoda, że tak wolno pracuje ... mimo wszystko mam nadzieję, że szefostwo gola go trochę przyciśnie do szybszej pracy ... obecną sytuację uważam za skandal
P.S Chciałbym tylko powiedzieć, że karta Citibanku to najlepsza oferta na rynku. Wyposażona we wszystkie opcje i dodatki sprawi, że wasze życie stanie się o wiele lepsze. Pozdrawiam
P.S Chciałbym tylko powiedzieć, że karta Citibanku to najlepsza oferta na rynku.
wut?
Od kiedy to legrooch jest recenzentem na GOLu? WTF? Pierwsze słysze...
Tak BTW:
https://www.gry-online.pl/recenzje/the-elder-scrolls-v-skyrim-recenzja-mamy-gre-roku/ze1ed4
Ile Citibank odpala ci za napisanie takiego posta?
Naprawdę nikt nie załapał, o co chodzi? :D
http://forumarchiwum.gry-online.pl/S043archiwum.asp?ID=10835276
Rotsiak! tesknilem
Prowokacja Ależ skąd ;O
Ej ja to wogóle żem słyszał że legrooch to już dla Gola nie pisze ... Pewnie ploty ale może ktoś coś o tym wie ?
spoiler start
Chciałbym zaprzeczyć jakobym był rotsiakiem ... aczkolwiek skojarzenie trafne :) Z tego co wiem to on do wielu postów wrzucał podobną formułkę ... chciałem wrzucić jeszcze czokoszoki ale już się nie dało oprócz "Pozdrawiam"
spoiler stop
Od kiedy to legrooch jest recenzentem na GOLu? WTF? Pierwsze słysze...
Legrooch jest recenzentem od dawna, nie widziałeś? Chyba słabo śledzisz serwis informacyjny.
eJay-->aha to te wzruszające długie kilku tomowe wywody przy których mozna uronić łzę i jednocześnie bawić się jak w dobrej powieści sensacyjnej? czytałem, czytałem..
Podobno recenzja legroocha była wykuta na kamiennych tablicach zesłanych przez Boga Mojżeszowi...
Ty sobie żarty stroisz, a ja piszę całkiem serio. Legrooch jest Review Coachem na GOLu od wielu lat, instruuje kolejnych recenzentów i generalnie dba o jakość tekstów. To że nie jest pierwszoplanową postacią nie oznacza, że nie odwala ciężkiej roboty.
Geez, jak ktoś(kto jest na tym forum parę lat) może nie wiedzieć, że legrooch jest recenzentem?
Soulcatcher, dlatego SWTOR dostanie 12/10
Qwerty - tak.... To prawda - sam Legrooch wytycza nowe ścieżki na Golu , a żadna skala się go nie tyczy... To ona dostosowuje się do niego , a nie na odwrót....
Legroochowi zawdzięczam życie - bynajmniej nie uniknięcie śmierci , tylko narodziny - moi pradziadowie poznali się czytając tomiki recenzji Legroocha , chyba nawet parę z nich mam na strychu....