Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Gdynia, gdzie zaparkować

13.07.2014 15:35
1
Wiarołomca
85
Senator

Gdynia, gdzie zaparkować

Bede niedlugo w Gdyni, chcialem sie wybrac do Akwarium , gdzie moge zostawic auto ? Jest ktos obeznany ? Jakis parking bezplatny, platny i kawalek dojsc?

13.07.2014 15:51
Sizalus
2
odpowiedz
Sizalus
206
Legend

Najlepiej chyba po prostu na Skwerze Kościuszki jak znajdziesz wolne miejsce. Dzisiaj jest za darmo. W dni robocze płatne od 9 do 18 wg standardowych stawek miejskich.

13.07.2014 15:54
3
odpowiedz
Wiarołomca
85
Senator

Na mapach widze ze tam multikino jest, parking tam chyba darmowy tak ? Bo pod tym akwairum tez widze na mapach jakis plac, tylko czy tam wolno ?

13.07.2014 16:05
Sizalus
4
odpowiedz
Sizalus
206
Legend

Parking Multikina jest płatny. Jeżeli dobrze pamiętam to tam na parking pod same akwarium też można zajechać i za kilka zł/h zostawić auto.

13.07.2014 16:17
5
odpowiedz
b212
134
Generał

BTW Akwarium to nadal taki syf? Parę lat temu wyjątkowo wybrałem się nad polskie morze z dziewczyną (mieliśmy 2 dni na wyjazd więc tylko taka opcja nam pozostała), pogody oczywiście jak zawsze nie było i trafiliśmy do tego przybytku, Boże, tam nic nie było, obejść to można, nie wiem, w 10 minut?

[update]

Chyba źle trafiłem, bo widzę jakieś wielkie akwaria, basen zewnętrzny, jak my byliśmy to to wszystko było zamknięte :s

18.05.2015 14:12
6
odpowiedz
oliolka
5
Legionista

Pojawiła się fajna usługa na iParkomat, rejestrują się tam osoby, które chcą "wypożyczyć" swój parking, miejsce parkingowe na czas kiedy są w pracy, osobom , które w pobliżu np. pracują. Bardzo fajny pomysł, cenę uzgadnia się z gospodarzem.

18.05.2015 14:13
7
odpowiedz
oliolka
5
Legionista

Pojawiła się fajna usługa na iParkomat, rejestrują się tam osoby, które chcą "wypożyczyć" swój parking, miejsce parkingowe na czas kiedy są w pracy, osobom , które w pobliżu np. pracują. Bardzo fajny pomysł, cenę uzgadnia się z gospodarzem.

28.07.2015 09:21
8
odpowiedz
sethi
2
Junior

Fajnie, że powstają tego typu usługi. Widzę, że przybywa coraz więcej miejsc postojowych, może z czasem będzie więcej luzu w mieście no i ludzie będą mogli sobie trochę zarobić .

Forum: Gdynia, gdzie zaparkować