https://www.gry-online.pl/forum/gamescom-2014-konferencje/z7cbbf46?N=1 :p
No ale dobra, mi tak średnio podeszła konferencja Microsoftu, za dużo też nie pokazali, a Ty co myślisz Łosiu?
Nie ma to jak poprawność polityczna :p
Jeśli Sony wykorzysta swoją szansę to może być niezła masakra o tej dziewiętnastej.
VALVe pozamiata!
Decyzja MS to strzał w kolano wszak chyba zapominają że większość pc działa pod windowsem. W pierwszą część grałem spoko gra na PC dobrze doprawiona. Ale xone w życiu nie kupie no chyba że w pakiecie z 10 tytułami minimum aa za 1500zł góra. Bo ps4 dawno wygrał ten wyścig. Jednak ja zostaje na pc bo gier wiele odrazu nie kupuje i z reguły czekam aż stanieją co na PC szybko idzie. Z wiekiem też mniej gram więc wole zrobić pc. Z innej beczki. Trochę boli mnie że ForzaH2 wychodzi na 360 którego sprzedałem ;/ chyba najładniejsza gra na starą generacje. Osobiście czekam na kilka gier. Wiedzmin, Batman, The Crew, the Division i na Nowe AC z nadzieją że będzie to ciekawa gra. Warto też wspomnieć o borderlands i battleborn
BloodPrince - Haha, myślę że "masakra" to będzie idealne określenie :) No ale zobaczymy, oby Sony ponownie wykorzystało mierną postawę konkurencji.
Sony ma w tej chwili ogromną szansę na pozamiatanie konkurencji, jeżeli pokażą się ze świetnej strony, zyskają bardzo wiele, jestem bardzo ciekaw ich konferencji.
konkurencja sony nie ma dobrych gier... wiec co pokaza ?
Microsoft dał ciała jak zawsze- ale i tak większość mASTER rACE'ów ma windowsa :P
Redakcjo, zaktualizujecie okładkę do AC: Unity? :) Wiem, nie jest to sprawa najwyższej wagi, a raczej najniższej, ale jest ona znana od E3, także jak znajdziecie czas to byłoby spoko. :)
Przecież wiadomo, że jeśli chodzi o trailery to jak zwykle Blizzard pozamiata CGI'em do WOWa.
no i z 7 minut Sony zacznie zwycięstwo nad MS. Jestem przekonany że w przeciwieństwie konferencji MS ( które było zwykłym pierdo lamentem) Sony od początku będzie pozytywnie zaskakiwać.
Redzi mieli wypuścić po Comic Con 30 minutowy gameplay i dalej go nie ma. :/
Sony lepsze od MS, ale nie oszukujmy się - rewelacji zdecydowanie nie było...
DayZ na PS4 - chyba największe zaskoczenie dla mnie. Ciekawe, co z tego wyjdzie, biorąc pod uwagę fakt, że wersja PC momentami ledwo chodzi w 30 fps na najlepszych kompach.
Nie jestem w temacie, wiec pytam. Będzie coś na temat nowego Mass Effecta na gamescom?
Czyli będzie EA, Ubisoft jak zwykle, będą jeszcze jakieś konferencje? Nintendo? czy coś
Nie no, a o takim psikusie ani słowa? Hideo Kojima, Guillermo del Toro i... Norman Reedus w kolejnej części Silent Hill. Bardzo brzydko pomijać tak istotne informacje z targów :D
Nie zeby coś ale...
2014=
4+1+0=5
5 - 2=3
Half Life 3 confirmed?
Jeśli jeszcze ktoś nie widział - nowy gameplay z WIEDŹMINA :) - https://www.youtube.com/watch?v=tuPEam_Jt4I
ale zjebalem koment konkurencja microsoftu nie ma dobrych gier wiec co pokaza...???
poprawka poprzedniego komentarza
[51] Spoko, chociaż już Gry-Online go zdążyło opublikować u siebie :) Przydałby się jeszcze jakiś materiał z Arkham Knight, AC: Unity i zapowiedź Dishonored II... Wtedy byłbym zachwycony! (Oczywiście czekam też na kolejne materiały z Dzikiego Gonu ;))
http://eu.battle.net/wow/en/blog/15058025/#blog
Tu coś będzie jutro o 18:30. Na pewno będzie cinematic do Warlords of Draenor i jakiś wywiad z twórcami, ale nie wiem czy będzie coś więcej. Ogólnie to Blizzard będzie stopniowo ogłaszał to co ma ogłosić w dniach 13-17 sierpnia.
http://eu.blizzard.com/pl-pl/company/events/gamescom-2014.html
Tu będzie wszystko na bieżąco wrzucane, ale myślę, że na GOLu szybko pojawi się informacja jak by było coś większego. Normalnej konferencji mieć nie będą. Więcej atrakcji przygotowano dla tych, którzy pojechali na targi. No i weź pod uwagę, że Blizzard ma swoją własną imprezę Blizzcon więc tam najwięcej rzeczy pokazują i ogłaszają. Blizzcon będzie w listopadzie dopiero.
MGSV Ground Zeroes i Phantom Pain na PC!
edit.
ok, widze juz pewnie wszyscy wiedzą ale co tam, nie szkodzi powtórzyć.
Wg mnie najlepsze darmowe gry online są pod adresem pobieraniezyoutube(kropka)pl w banerach f5 zeby inne tam wyskakiwały.
Dłuższy gameplay z AC: Unity
https://www.youtube.com/watch?v=orLecxD6QUI
Mam nadzieję, że to nie jest jakaś bliska końcowi wersja, bo widać masę błędów w animacjach i nie chciałbym żeby powtórzyła się sytuacja z czwórki.
BloodPrince - Dzięki za link! Jeszcze przydałby się kilkunastominutowy gameplay z Arkham Knight... ;3
GTA V super okazja !!! dobra cena - pewny zakup!!! [link] [ link zabroniony przez regulamin forum ] /r/viniterek21
Heroes VII - oby wreszcie zrobili część ala 3, niech dadzą porównywalną liczbę jednostek i miast, i niech nie dają nowości co popsują grę albo niech nie spieprzą starych dobrych rzeczy jak miasta w 6...
Ja już herosów dawno przekreśliłem, ten zwiastun jakoś nie powala i coś mi się wydaje że będzie znów lipa. Jeśli w nowej części powróciliby do ulepszania zamku jak w 3, ilości obiektów jak w 3 i pola walki jak w 5 to byłoby super.
Za 20 min pierwsza z trzech czesci mini konferencji blizza na gamescom, nie zapomnijcie :)
Jestem trochę zawiedziony Hellblade'm. Właśnie przeczytałem, że podobno tworzy go grupa dwunastu osób...
Zapowiada się jeszcze coś ciekawego na tym Gamescomie, czy to już raczej po ptakach?
Ja już nie mogę się doczekać, kiedy Sony zaprezentuje jakiś gameplay z Uncharted 4: A Thief's End.
->>>Krzysiek1997 :: No cóż, pożyje się i zobaczy. (:
Nic ciekawego na GC nie pokazano odgrzewania kotletów nie liczę bo to stało się nudne.Gdzie te wielkie tytułu jak za czasów PS1 czy ps2 . Jak pokazuje się coś nowego to jest to jakieś nijakie takie. Albo ja już za stary na gry jestem.
Bloodborn niczym Nightmare Creatures z PSX. Czekam bo klimat może być niesamowity. Obcy jakoś graficznie nie rządzi, ale może mieć to coś. Asasyni może wreszcie od czasu 2 części mnie przekonają do siebie. Do tego Mortal, Dragon Age, The Order no i oczywiście Wiedźmin - będzie w co grać.
PS. Bethesda była na Gamescom?
ta ten material ma straszne problemy z animacjami i grafika a czasu jest nie duzo zeby to wszystko poprawic ;/
Kurde pokazaliby jakiś gameplay z Arkham Knight... :/ Targi mnie jakoś nie zachwyciły, ale to mogłoby nieco przechylić szalę na pozytywną stronę wrażeń.
[link] ta strona wiele wam zawdzięcza. Opisałem w niej parę gier. Gry komputerowe to niesamowite medium. Łączy w sobie muzykę na poziomie, obraz coraz lepszej jakości i często bardzo ciekawa fabułę. Wszystko jest interaktywne. Chyba niedługo wrócę do grania okazyjnego. Nie mogę się doczekać na najnowszego wiedźmina.
kiedy ta strona wroci do normalnosci jak przed targami ?
Zawsze jak są targi to zmieniają wygląd strony na taki jak teraz, czyli nieprzejrzysty i nieczytelny.
Przywróćcie wreszcie układ strony z datami publikacji gier bo nie każdego interesują targi.