Siemka. Dzisiaj po aktualizacji telefonu, telefon podczas włączania na nowo zatrzymał się na ekranie z napisem Samsung Galaxy SII i tą s'ką na środku ekranu. Jest tak już od jakiś 10 minut. Co zrobić, żeby włączył się normalnie ?
android = problem.
Sam wybrałeś taki telefon.
[3] co to za kretyński komentarz? Sam mam SII na Androidzie i w życiu nie miałem lepszego systemu na komórce (miałem iphona 3gs). Widać że pojęcia o tym nie masz.
ma, bo mial SGS na eclair i mu wolno dzialal
Zostaw, czasami adnroid po aktualizacji potrafi się długo włączać. Pamiętam u mnie na LG po którymś updadzie cyana, telefon odpalał się ponad 15 minut.
Jak się nie włączy po pól godziny to zrób wipe(kasowanie ustawień wszystkich), poszukasz sobie jak na sgsII się to robi.
To mój pomysł, może jeszcze napisze ktoś bardziej rozgarnięty. Węc z wipe się wstrzymaj żeby danych bez potrzeby nie tracić.
miałem dwa telefony na androidzie. Tzn. Samsunga Galaxy S1 cały czas jeszcze mam. Nie wiem co to za system - eclair czy jakiś inny, ale tak działa wolno, a ja nie mam czasu na zabawy w ręczne udoskonalenie domowymi sposobami spieprzonego softwaru. Sorki.
tylko ze nie musisz nic robic recznie bo w kies juz jest najnowsza aktualizacja do 2.3.6 z kilkoma dodatkami z ICS
Valem,
Ja mam firmowego z Plusa i nie widzi nic poza 2.3.3 - żal te brandowane telefony.
no to plus widocznie jeszcze nie ma, ale recznie odinem to tez zaden problem, roota nie trzeba
http://www.youtube.com/watch?v=JkX0kUW7eSg
krotka prezentacja systemu