Link: [link] [ link zabroniony przez regulamin forum ] /r/reff_register
Jak to działa?
G2A Goldmine to innowacyjny system do zarabiania. Został on połączony z [ link zabroniony przez regulamin forum ] – wiodącą platformą sprzedaży gier i oprogramowania. Dzięki temu na każdej stronie produktu znajdziesz informację o tym ile zyskasz, jeśli ktoś dokona zakupu po skorzystaniu z Twojego reflinka lub kodu zniżkowego.
Reflink to tak naprawdę zwykły link. Jest on przypisany do Ciebie. KAŻDY kto wejdzie w nasz link otrzymuje Cookies (ciasteczka) które utrzymywane są przez 2 lata, oznacza to że jeżeli ktoś np. po roku kupi jakąś grę wchodząc bezpośrednio na stronę to i tak dostaniemy za niego prowizję, bo w jego przeglądarce były nasze Cookies.
Najlepsze jest to, że jeśli polecony zrobi już raz zakupy z Twojego linku jest on przypisywany do Twojego konta na stałe! Dzięki temu otrzymasz prowizję za jego każdy kolejny zakup!]
Ile mogę zarobić?
Przy każdym produkcie w sklepie są podane dokładne stawki jakie otrzymujemy gdy osoba przez nas polecona zrobi zakupy.
Ponadto możemy zarabiać na swoich poleconych!
Przykładowo:
Wysyłasz link na facebooku, kilkoro Twoich znajomych wchodzi na stronę i jedna tylko zakupuje grę. Dostajesz profit od tej jednej osoby od razu. Za tydzień lub dwa kolejna osoba ponownie trafia na [ link zabroniony przez regulamin forum ] i zakupuje grę. Ponownie zostajesz nagrodzony.
A co jeśli owe osoby postanowią zarabiać tak jak Ty? Rejestrują się w ich programie partnerskim, a Ty również masz z tego profity!
Poziom 1 Dostajesz 100% z zakupów bezpośrednio z Twojego linku
Poziom 2 Dostajesz 60% z zakupów z linku Twojego znajomego
Poziom 3 Dostajesz 40% z zakupów z linków poleconego Twojego znajomego
Po zarobieniu 5 euro możemy wymienić swoje pieniądze na kody rabatowe po 1 euro za sztukę, co zachęca ludzi do kupowania gier.
Wypłata:
Serwis wypłaca pieniądze na:
- PayPal
- Skrill
- Webmoney
- Przelew
Link: [link] [ link zabroniony przez regulamin forum ] /r/reff_register
Oprócz zarabiania sam serwis jest godny polecenia, mają gry w naprawdę przystępnych cenach.
True story! Ja już kupiłem majbacha i razem z ojcem Dyrektorem robimy wyścigi po Toruniu.