jaka gre z duza iloscia dialogow bez elementow zrecznosciowych czy rozwalkowych polecilibyscie dla mojej dziewczyny ktora chce podszlifowac jezyk obcy?
Jakiekolwiek przygodowki, tylko nie wiem skad wezmiesz wersje francuska w Polsce..
Bierzesz jakiekolwiek GTA i ustawiasz język na francuski. Tam dialogów jest od groma.
tylko nie wiem skad wezmiesz wersje francuska w Polsce..
Ekhm...zmieni język w opcjach?
Dokładnie - przygodówki, bądź point&click. Sprawdźcie na Steamie, często jest kilka wersji językowych do wyboru. Francuski widuje dosyć często. Możecie też poszukać zwykłych, przeglądarkowych gierek we flashu tylko na francuskich stronach.
Znam taka jedna gierke gdzie mozn sie podszkolic z francuskiego...
spoiler start
Nazywa sie gra wstepna :] Wiem, zart suchy jak piach na pustyni :]
spoiler stop
ok, sprawdzilem kilka przygodowek, przychylilbym sie do dreamfall, ale na starym lapie raczej nie pojdzie. Znacie jakies przygodowki gdzie zagadki sa latwe / nie pokrecone?
Świetny pomysł. Niezłe kombinacje.
"Tato, wiesz, przeczytałem w internecie, że grając w gry można bardzo dobrze nauczyć się języka obcego. Będę tylko potrzebował nowego kompa".
Teraz na dowód trzeba poszukać jakiejś gry po francusku, a później, jak komp już będzie to zajmiemy się całą resztą gier, niekoniecznie w celu nauki języka :)
krukilis, w Twoim wieku moglbys przeczytac przynajmniej pierwszy post ze zrozumieniem :P