Witam. Poszukuję dobrego fpsa na sprzęt:
Intel Core Dual CPU E2160 1,8
Geforce 9500GT 512
1GB Ram
Grałem w Counter Strike 1.6, CSS, Quake III/Live, Battlefield 1942, Vietnam, P4F, Modern Warfare 1,2 i na pewno w kilka jeszcze, ale nie mogę sobie przypomnieć. Jakieś propozycje? Mogą być darmowe, aczkolwiek nie muszą.
zostaje chyba tylko combat arms czyli potyczki w sieci głównie z braćmi ze wschodu. kazachstan, azerbejdżan, rosja- gra w to turniejowo.
[2] --> Nie tylko. Polaków i ludzi z zachodu jest tam od groma. Ogólnie polecam. Przegrałem w to długie godziny. Szybki, niezobowiązujący fpsik ;)
Call of Duty: Modern Warfare 3.
Jordan błagam..
O Combat Armsie wiele słyszałem, zaraz sobie pobiorę. Dzięki :)
Jeszcze jakieś propozycje?
spoiler start
Mój znajomy miał taki komp i chodziła mu ta gra.
spoiler stop
Battlefield Bad Company.
Jeśli lubisz kooperację, to możesz spróbować modyfikacji No More Room In Hell do Half-Life 2. Killing Floor też jest spoko.
Tego moda dopiero testuję, ale zapowiada się ciekawie, natomiast przy KF spędziłem wiele godzin i polecam.
Gwarantuje Ci, że mi MW3 by nie poszedł. No chyba, że mówisz o pokazie slajdów.
To Bad Company wyszedł na pecety? Myślałem, że tylko na konsole.
Killing Floor? Tytuł znam, ale zobaczę co i jak.
Jest jeszcze coś takiego jak War Rock. Wybierałem dawno temu między nim a Combat Arms właśnie. Może tobie podjedzie bardziej ten pierwszy tytuł ;)
z tego co wiem w war rock grają wszyscy na czitach szkoda nerwow
Że niby MW3 nie działa na takim pc? To żart? U mnie działało na maksymalnych tylkko miałem 2gb ram.
Że niby MW3 zadziała na takim sprzęcie?
mnkh - grałem.
Wielka_Wieśniara - co do War Rocka, popieram.
CoD2
sam niedawno zacząłem pogrywać.
Combat Arms nie dla mnie. Niby gra ma kilka lat, a lepiej strzelało mi się w QIII. Ściągam MW3. Jeśli okaże się, że chodzi dobrze szukam oryginałki na allegro :)
CoDa też rozpatrzę :)
MW3 jesli bedzie chodził to źle, a wyglądał bedzie paskudnie.
CoD2 the best.
cod2 tylko pudełko. klucze mozesz dostac ale gra piracka i tak bedzie. crack serwery sa takze mozna grac na byle jakim cd-key
Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale wolę spróbować. Do MW2 też nie byłem przekonany, a okazało się, że tylko cienie miałem wyłączone a gra chodziła idealnie. Dlatego MW3 też dam szansę. Będzie ciąć - trudno.
CoDa tylko wersję pudełkową można wyhaczyć? Czy jakąś cyfrową też?
Poszukaj.
spoiler start
Ja wyhaczyłem jedną w zatoce ;P znalazłem ze 4 crackowane serwy na których zawsze ktoś gra i jest dobrze. Ściągniesz szybko i możesz sprawdzić czy Ci się podoba.
spoiler stop
Hehe :) W singla grałem i dawał radę. Myślę, że z multi będzie podobnie. Coś tam poszukam, dzięki :)