Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: FPS 1 vs. 1 czyli, którą grę do tego typu zabawy możecie polecić?

10.03.2013 20:30
1
krukilis
139
Generał

FPS 1 vs. 1 czyli, którą grę do tego typu zabawy możecie polecić?

Nie ukrywam, że jestem fanem Unreala Tournamenta i do dziś gram w jego pierwszą odsłonę z '99 roku jak i w UT3. Gram w zasadzie wyłącznie multi 1 na 1 ze znajomym. Zastanawiam się czy z nowszych gier, któraś oferuje lepszą zabawę? Od razu powiem, że jak sama nazwa Unreal sugeruje, interesują mnie raczej klimaty małorealistyczne czyli wszystko co próbuje być bardzo realistyczne w rozgrywce odpada (np. CS czy CoD). Druga gra, którą lubię to GTA IV i takie multi również jest OK, ze względu na swobodę i ogólnie dobrą zabawę. Bardzo proszę polecić gry, które Waszym zdaniem mogłyby mi się spodobać?

10.03.2013 20:53
cswthomas93pl
2
odpowiedz
cswthomas93pl
147
Legend

Gram w zasadzie wyłącznie multi 1 na 1 ze znajomym. - Jaka przyjemność biegać we dwóch po jednej mapie i się szukać? Rozumiem, jakiś czas może to sprawiać radochę, ale ile można?

10.03.2013 21:04
3
odpowiedz
krukilis
139
Generał

Jeżeli gra się dla czystej zabawy i przyjemności to można tak baaardzo długo. Nie dla mnie rzeź na publicznych serwerach w dodatku pod presją ciągłego podwyższania levelu. Nie gram często więc odpada granie na serwerach gdzie trzeba ciągle ćwiczyć, aby stawać się coraz lepszym, bo w przeciwnym razie taka gra to tylko frustracja typu "pojawia się - ginie i tak w kółko".

10.03.2013 21:11
piokos
👍
4
odpowiedz
piokos
108
27 do 1

Ostatnia dobra 1 vs 1 to Quake

Forum: FPS 1 vs. 1 czyli, którą grę do tego typu zabawy możecie polecić?