Mam zamiar pierwszy raz zagrać w FM 11 i mam pewien problem,mianowicie nie wiem którym zespołem najlepiej zacząć karierę,uprzedzam że to jest mój pierwszy FM więc nie jestem za bardzo obeznany
Z góry dzięki za odpowiedzi
Na poczatku zaczalbym jakims dobrym zespolem ze spora iloscia pieniedzy albo zaczac jako bezrobotny i zaczynac od dolu. W obu wypadkach swietna zabawa.
Jeśli dopiero zaczynasz to weź Man City, dobry budżet który daje spore możliwości.
A co sądzicie o PSG ?
A co sądzicie o PSG ?
W 2010 roku jeszcze szejkowie do PSG nie weszli(chyba że masz fanowski update), więc budżetowo nie poszalejesz. Chociaż kadrowo są całkiem solidni + kilka talentów jak Sakho.
OK,dzięki za propozycje,spróbuje PSG na początek
Liga francuska to jest bardzo zla liga na poczatek, poniewaz jest Lyon, Lille, a nastepnie miedzy druzynami z miejsc 3-18 roznica na koniec sezonu wynosi 5-6 punktow. PSG nie jest latwa druzyna w tym FM-ie, gralem nim i nawet pomimo wygrania Ligi Europejskiej, a potem Ligi Mistrzow, mialem duze problemy w Ligue 1 (na 4 sezony zdobylem mistrzostwo jedynie 2 razy).
PSG ma wielki skarb w postaci Sakho, ktory jest jednym z najlepszych ŚO oraz świetnego skrzydłowego Nene, ponadto jednak drużyna do gruntownej przebudowy, szczególnie w ataku i lewej obronie.