Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Football Manager 2006 bez płyty w napędzie

01.09.2011 18:50
Deser
😊
1
Deser
278
neurodeser
Image

Football Manager 2006 bez płyty w napędzie

Pytanie z cyklu głupie i zramolałe. Wybywam na kilka miesięcy z domu i stacji cd do kalkulatora nie zabieram, a chętnie pogram w FM 2006 (od 2008 zgubiła się płyta, a 2010 pożyczyłem). Niestety oryginalna polska wersja domaga się płyty. Wie ktoś jak to w tym zabytku ominąć? Szukałem po google ale do wersji pl jeszcze nie znalazłem. Ludzie potrafią różne cuda więc podejrzewam, że coś takiego moze i jest, fakt że staroć ale to mi akurat powiewa.

Skracając - potrzebuję łatki, cracka lub cokolwiek co pozwoli wersję cd projektu zostawić w domu razem ze stacją cd. Nie bede ściągał całej gry bo mi się nie chce. W ostateczności mam w co grać.

fota dla nadgorliwych ->

01.09.2011 19:01
2
odpowiedz
Blackhawk
70
Konsul

http://www.google.pl/search?gcx=w&ix=c2&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=football+manager++2006+nocd

Drugi odnośnik z GameCopyWorld powinien pomóc, są tam fixy NoCd. Musisz sam sprawdzić czy któryś z nich działa. Wydaje mi się, że strona jest w miarę wiarygodna (ściągałem kiedyś trainer zdaje się), ale na wszelki wypadek to co ściągniesz najpierw przeskanuj antywirusem.

01.09.2011 19:16
Deser
😊
3
odpowiedz
Deser
278
neurodeser

Byłem już tam, próbowałem ściągnąc fix no cd ale albo się domagali sms'a albo wygrywałem iphona... po kiego mi? :)
Większość tych adresów z google posprawdzałem. mam cichą nadzieję, że ktoś z gola po prostu już to zrobił i się podzieli. Jak nie to trudno :)

01.09.2011 19:27
4
odpowiedz
Blackhawk
70
Konsul

Hm dla sprawdzenia ściągnąłem fix dla wersji 6.0.2 i nic mi nie kazało wysyłać. Jest plik .rar a w nim fm.exe które trzeba wpakować do folderu z grą.

01.09.2011 19:35
Sizalus
😜
5
odpowiedz
Sizalus
206
Legend

Dokładnie, gamecopyworld działa bezproblemowo. Coś musiałeś źle klikać.

01.09.2011 19:58
Deser
6
odpowiedz
Deser
278
neurodeser

Działa, faktycznie. Więcej cierpliwości musiałem okazać i dać się wyświetlić popierdólkom. Mam. Zaraz sprawdzę czy się uda

Forum: Football Manager 2006 bez płyty w napędzie