Pytanie z cyklu głupie i zramolałe. Wybywam na kilka miesięcy z domu i stacji cd do kalkulatora nie zabieram, a chętnie pogram w FM 2006 (od 2008 zgubiła się płyta, a 2010 pożyczyłem). Niestety oryginalna polska wersja domaga się płyty. Wie ktoś jak to w tym zabytku ominąć? Szukałem po google ale do wersji pl jeszcze nie znalazłem. Ludzie potrafią różne cuda więc podejrzewam, że coś takiego moze i jest, fakt że staroć ale to mi akurat powiewa.
Skracając - potrzebuję łatki, cracka lub cokolwiek co pozwoli wersję cd projektu zostawić w domu razem ze stacją cd. Nie bede ściągał całej gry bo mi się nie chce. W ostateczności mam w co grać.
fota dla nadgorliwych ->
http://www.google.pl/search?gcx=w&ix=c2&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=football+manager++2006+nocd
Drugi odnośnik z GameCopyWorld powinien pomóc, są tam fixy NoCd. Musisz sam sprawdzić czy któryś z nich działa. Wydaje mi się, że strona jest w miarę wiarygodna (ściągałem kiedyś trainer zdaje się), ale na wszelki wypadek to co ściągniesz najpierw przeskanuj antywirusem.
Byłem już tam, próbowałem ściągnąc fix no cd ale albo się domagali sms'a albo wygrywałem iphona... po kiego mi? :)
Większość tych adresów z google posprawdzałem. mam cichą nadzieję, że ktoś z gola po prostu już to zrobił i się podzieli. Jak nie to trudno :)
Hm dla sprawdzenia ściągnąłem fix dla wersji 6.0.2 i nic mi nie kazało wysyłać. Jest plik .rar a w nim fm.exe które trzeba wpakować do folderu z grą.
Działa, faktycznie. Więcej cierpliwości musiałem okazać i dać się wyświetlić popierdólkom. Mam. Zaraz sprawdzę czy się uda