Sprawdzałem i na Chromie i na IE i na żadnej przeglądarce nie mogę odtworzyć żadnego filmiku na tej stronie a kiedy próbuje przeglądać screeny to każdy muszę ręcznie klikac bo slajdy nie działają. Flasha zaktualizowalem i nie wiem co jeszcze moge zrobic. Denerwuje mnie jak zobacze jakis news z trailerem i musze od razu do YT przechodzic bo tam to nie dziala. Dodam ze tylko na tej stronce tak mam.
Mieliście kto może podobny problem? Jak temu zaradzic?
a kiedy próbuje przeglądać screeny to każdy muszę ręcznie klikac bo slajdy nie działają
U mnie jest tak od . . . dobrego roku.
O wyszukiwarce też dobrego słowa nie mogę powiedzieć. Zawsze muszę wpisywać całą poszukiwaną frazę, bo pasek nigdy się nie rozwija, no może raz na 3 miesiące.
Za to filmy mi działają.
Też to mam od jakiegoś roku na chrome, w przypadku opery zdjęcia ładują mi się normalnie co nie zmienia faktu, że to oni mają coś skopanego.
U mnie zdjęcia czasem działają, czasem nie. Co do wyszukiwarki - jedyny sposób aby zaskakiwała, to filmweb uruchomiony jako pierwsza strona. Gdy otworzę go na drugiej karcie, to nie działa.
Sprawdziłem właśnie na FF i IE i na obydwu działają zarówno slajdy jak filmy. Z wyszukiwarką też nigdy nie miałem żadnego problemu.
Więc źródła problemu szukaj u siebie. Ale skoro na każdej przeglądarce tak jest to nie mam pojęcia co to może być.
Na chrome wszystko mi działa, wyszukiwarka działa bez względu w której karcie jest otwarty filmweb. Za duży bajzel na komputerach macie widocznie.
Up
Działo mi się to przed jak i po formacie, więc chyba jednak nie. No i dodatkowo tak jak napisałem w przypadku opery problemu nie ma.
Za duży bajzel na komputerach macie widocznie.
Niestety, nawet po formacie wyszukiwarka leciała mi w kulki.
To moja teoria jest błędna. Niemniej u mnie na dwóch komputerach filmweb działa w pełni sprawnie, od wyszukiwarki po filmy, dlatego jestem zaskoczony taką awaryjnością tego serwisu.
Na moim komputerze filmweb też nie funkcjonuje jak należy. Objawy jak powyżej, wyszukiwarka nie wyświetla propozycji, w galerii pokaz slajdów się nie pokazuje. Trailery także nie działają, dotychczas myślałem, że jest to spowodowane brakiem programu quick coś tam, bo dawniej do filmów był wymagany na stronie.
A nie macie wy przypadkiem avasta? Ktoś na forum FW doszedł do wniosku, że to jego sprawka, a dokładniej jego skaneru online.
Faktycznie, dzięki. Wykluczenie z rozszerzeń pomaga na wszystkie dolegliwości. Nie wpadłem na to, kombinowałem z adblockiem. Szkoda tylko, że avasta trzeba całkiem wywalić z przeglądarki, wolałbym dodać filmweb do wyjątków, a takiej opcji nie widzę.
Widzę problem już rozwiązany, ale... Ja kiedyś nie miałem problemów z filmwebem na Operze, ale pojawiły się ostatnio, 2-3 miesiące temu. Nie mam avasta, za to mam ghostery. Pokombinowałem i okazało się, że wystarczy wyłączyć blokowanie google analitics. A nie działała mi wyszukiwarka (nie rozwijała się lista), zwiastuny, ze zdjęciami też był problem i ogólnie interfejs filmweba nie działał jak należy (tam gdzie coś powinno się rozwijać, np. powiadomienia, mój asystent, przy poszczególnych aktorach w sekcji filmografia przyciski do pokazywania tylko filmów lub seriali, w których aktor wystąpił).