Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Filmweb - trailery i przeglądarka zdjęć nie działają

22.02.2014 10:29
😍
1
Wielki Bobek
80
Placek na trawie

Filmweb - trailery i przeglądarka zdjęć nie działają

Sprawdzałem i na Chromie i na IE i na żadnej przeglądarce nie mogę odtworzyć żadnego filmiku na tej stronie a kiedy próbuje przeglądać screeny to każdy muszę ręcznie klikac bo slajdy nie działają. Flasha zaktualizowalem i nie wiem co jeszcze moge zrobic. Denerwuje mnie jak zobacze jakis news z trailerem i musze od razu do YT przechodzic bo tam to nie dziala. Dodam ze tylko na tej stronce tak mam.
Mieliście kto może podobny problem? Jak temu zaradzic?

22.02.2014 10:32
😍
2
odpowiedz
zanonimizowany771529
31
Generał

a kiedy próbuje przeglądać screeny to każdy muszę ręcznie klikac bo slajdy nie działają

U mnie jest tak od . . . dobrego roku.

O wyszukiwarce też dobrego słowa nie mogę powiedzieć. Zawsze muszę wpisywać całą poszukiwaną frazę, bo pasek nigdy się nie rozwija, no może raz na 3 miesiące.

Za to filmy mi działają.

22.02.2014 11:16
Wismerin
3
odpowiedz
Wismerin
97
Generał

Też to mam od jakiegoś roku na chrome, w przypadku opery zdjęcia ładują mi się normalnie co nie zmienia faktu, że to oni mają coś skopanego.

22.02.2014 13:26
Lopot
4
odpowiedz
Lopot
66
Generał

U mnie zdjęcia czasem działają, czasem nie. Co do wyszukiwarki - jedyny sposób aby zaskakiwała, to filmweb uruchomiony jako pierwsza strona. Gdy otworzę go na drugiej karcie, to nie działa.

22.02.2014 13:47
5
odpowiedz
zanonimizowany453591
62
Senator

Sprawdziłem właśnie na FF i IE i na obydwu działają zarówno slajdy jak filmy. Z wyszukiwarką też nigdy nie miałem żadnego problemu.

Więc źródła problemu szukaj u siebie. Ale skoro na każdej przeglądarce tak jest to nie mam pojęcia co to może być.

22.02.2014 13:51
Mutant z Krainy OZ
6
odpowiedz
Mutant z Krainy OZ
261
Farben

Na chrome wszystko mi działa, wyszukiwarka działa bez względu w której karcie jest otwarty filmweb. Za duży bajzel na komputerach macie widocznie.

22.02.2014 14:57
Wismerin
7
odpowiedz
Wismerin
97
Generał

Up

Działo mi się to przed jak i po formacie, więc chyba jednak nie. No i dodatkowo tak jak napisałem w przypadku opery problemu nie ma.

22.02.2014 15:00
😐
8
odpowiedz
zanonimizowany771529
31
Generał

Za duży bajzel na komputerach macie widocznie.

Niestety, nawet po formacie wyszukiwarka leciała mi w kulki.

22.02.2014 15:02
Mutant z Krainy OZ
9
odpowiedz
Mutant z Krainy OZ
261
Farben

To moja teoria jest błędna. Niemniej u mnie na dwóch komputerach filmweb działa w pełni sprawnie, od wyszukiwarki po filmy, dlatego jestem zaskoczony taką awaryjnością tego serwisu.

22.02.2014 19:47
10
odpowiedz
zanonimizowany555134
125
Generał

Na moim komputerze filmweb też nie funkcjonuje jak należy. Objawy jak powyżej, wyszukiwarka nie wyświetla propozycji, w galerii pokaz slajdów się nie pokazuje. Trailery także nie działają, dotychczas myślałem, że jest to spowodowane brakiem programu quick coś tam, bo dawniej do filmów był wymagany na stronie.

22.02.2014 19:53
11
odpowiedz
zanonimizowany453591
62
Senator

A nie macie wy przypadkiem avasta? Ktoś na forum FW doszedł do wniosku, że to jego sprawka, a dokładniej jego skaneru online.

22.02.2014 20:24
12
odpowiedz
zanonimizowany555134
125
Generał

Faktycznie, dzięki. Wykluczenie z rozszerzeń pomaga na wszystkie dolegliwości. Nie wpadłem na to, kombinowałem z adblockiem. Szkoda tylko, że avasta trzeba całkiem wywalić z przeglądarki, wolałbym dodać filmweb do wyjątków, a takiej opcji nie widzę.

14.02.2016 13:41
13
odpowiedz
thrillman
1
Junior

Widzę problem już rozwiązany, ale... Ja kiedyś nie miałem problemów z filmwebem na Operze, ale pojawiły się ostatnio, 2-3 miesiące temu. Nie mam avasta, za to mam ghostery. Pokombinowałem i okazało się, że wystarczy wyłączyć blokowanie google analitics. A nie działała mi wyszukiwarka (nie rozwijała się lista), zwiastuny, ze zdjęciami też był problem i ogólnie interfejs filmweba nie działał jak należy (tam gdzie coś powinno się rozwijać, np. powiadomienia, mój asystent, przy poszczególnych aktorach w sekcji filmografia przyciski do pokazywania tylko filmów lub seriali, w których aktor wystąpił).

Forum: Filmweb - trailery i przeglądarka zdjęć nie działają