Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Fifa się wyłącza

15.08.2012 15:00
😉
1
zanonimizowany840502
3
Junior

Fifa się wyłącza

Witam, mam taki problem, że podczas ładowania trybu kariery lub turnieju wyłącza mi się gra ;/ Nie mam pomysłu co zrobić. Mój komputer spełnia wymagania sprzętowe. Grę mam oryginalną ;)

15.08.2012 15:27
Pizystrat
2
odpowiedz
Pizystrat
127
VictoriaConcordiaCrescit

Mam wątpliwości co do tego, czy twoja gra jest oryginalna. Najczęściej takie problemy są spowodowane tym, że gra jest piracka.

Pewnie wina cracka piracie :)

15.08.2012 15:42
gtx295xD
3
odpowiedz
gtx295xD
81
Szef Syntetycznej Mafii

Jeśli w nazwie użytkownika masz polskie znaki jak ł, itd..zmień na taką nazwę żeby tych znaków nie było i sprawdź czy pomogło.
Jeśli nie to zadziało to w moich dokumentach znajdź folder fifa czy jakoś tam i tam powinieneś mieć taki plik replay. Kliknij go prawym przyciskiem myszy i wybierz opcję właściwości i tam zaznacz opcję tylko do odczytu, następnie kliknij zastosuj i sprawdź jak gra się będzie zachowywać.

15.08.2012 15:54
4
odpowiedz
zanonimizowany840502
3
Junior

@Pizystrat Mam Ci nagrać film jak macham pudełkiem od gry...

@gtx295xD niestety nic nie pomogło ;/

16.08.2012 07:55
gtx295xD
5
odpowiedz
gtx295xD
81
Szef Syntetycznej Mafii

Napisz jakiego systemu operacyjnego używasz i czy podczas odpalanie Fify masz podpięty jakiś kontroler do grania. np pad?

Zainstaluj najnowszego DirectX'a i Microsoft Visual.
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555

22.04.2013 15:22
6
odpowiedz
deawuideka
1
Junior

Witam,
Dzisiaj sciagnalem gre Fifa Online 2. Zainstalowalem sciagnalem patcha poprzez clienta gry, ale jest problem dosc powazny. Gdy wlaczam gre pierwsze okienko gdzie trzeba zaznaczyc ten ptaszek i kliknac Start dziala bez zarzutu. Jednak gdy laduje sie gra i jest to okienko z pucharem mistrzostw swiata to sie po paru sek wylacza i tyle w tym temacie. Patrzylem na to przez menadzera zadan i w momencie kiedy to okienko znika sam wylacza sie proces gry (dziwne). Mam wylaczone wszystkei firewalle oraz anty viry podczas prob odpalenia. Mam Win XP. Jesli chodzi o sprzet to spelnia on wymagania podane przez producenta kilkakrotnie.

proszę o pomoc najlepiej na e-mail : [email protected]

Forum: Fifa się wyłącza