Far CRY 4. Pomocy
Far Cry 4 Dziwne cienie na budynkach. Pomocy
Witam, ostatnio zakupiłem gre Far Cry4 i chciałem sobie pograć w nią. Wszystko śmiga dopóki nie wejdę do miasta ukazują mi sie wtedy dziwne cienie, Lapek zakupiony w październiku jak dotąd nie miałem do niego zarzutów. Moja karta graficzna AMD R 8850M. Mam najnowsze sterowniki, zainstalowanego directa. Grafika podkręcona w ustawieniach na maxa( próbowałem tez obniżyć) w ustawieniach gry próbowałem każdej kombinacji. Próbowałem juz dosłownie wszystkiego... Może jakoś pomożecie, macie jakieś pomysły jak moge sie uporać z tym problemem?
PS: Patch gry najnowszy
Spróbuj starszych sterowników (o kilka miesięcy). I nie podkręcaj grafiki do końca.
Ok, sterowniki aktualizowałeś, a gra uaktualniona do najnowszej wersji? Z tego co pamiętam podobne rzeczy działy się w wersji z dnia premiery, po patchu problem został naprawiony.
Spróbuj jeszcze ustawić grafikę na jak najniższe detale. Jak na najniższych ustawieniach nie będzie tych cieni, to po kolei podbijaj każde ustawienia i zobaczysz które to powoduje.
Co do sterowników i tak mam juz starsze( z problemów z prawidłowym działaniem kompa ) alecz skusiłem sie i zainstalowałem nowsze ale to nie pomogło z fc4. Spróbuje zaraz zainstalowac starsze sterowniki. Gra uaktualniona do patcha 1.9.0