Witam serdecznie
Sytuacja zdarza sie nie pierwszy raz, ale dopiero teraz to zauwazylem. Na facebooku mam napisane, ze polubilem stronke, mimo ze tego na pewno nie robilem. Podobno wczesniej moja narzeczona juz to zauwazyla. Nikt jednak nie wysylal z mojego konta zadnych obrazliwych wiadomosci do moich znajomych czy cos w te manke. Czy ktos mi sie wlamal, czy co ? I czy zmiana hasla pomoze ?
Niektóre aplikacje mogą działać w naszym imieniu, poza tym w dzisiejszych czasach kliknąć "Lubię to" przez przypadek nie jest trudno. "Odlub" i zmień hasło. Możesz też przejrzeć aplikację jakie masz uruchomione - http://www.facebook.com/settings?tab=applications
Czasem na fb masz śmieciowe linki do różnych filmów poprzez znajomych którzy sami się w nie wpakowali, włazisz obejrzeć a to automatycznie daje ci "lubie to" i ewentualnie wrzuca na ścianę.Jeśli myślisz że ktoś ci wjeżdża na konto włącz sobie powiadomienie o logowaniu na konto innego komputera niż twój, ja tym sposobem odkryłem że ktoś z gdańska czyta sobie moja korespondencję :)
Na facebooku mam napisane, ze polubilem stronke, mimo ze tego na pewno nie robilem. Podobno wczesniej moja narzeczona juz to zauwazyla.
Przybliż!
ze tego na pewno nie robilem. Podobno wczesniej moja narzeczona
Jeszcze!
moja narzeczona
Aha! To o to w tym wątku chodzi.
Gratuluję :)