Postanowiłem sobie wyedytować polubienia na Facebooku, bo dawno ich nie zmieniałem. Konkretniej - od czasów zmian w ich systemie. Moje pytania:
1. Czy teraz np. w kategorii programy telewizyjne mogę wkleić tylko to, co jest podpisane jako "program telewizyjny"? Już np. ulubiony "kanał telewizyjny" musi iść do miksu ze wszystkimi polubieniami?
2. Jak dodawać ulubione gry video do ich sekcji? Filmy mogę, książki mogę - a gier nie idzie za nic.
3. Czy można, jak dawniej, zmieniać kolejność polubień? Chciałbym mieć inne rzeczy wyżej, a inne niżej.
Pozdrawiam i dzięki za każdą podpowiedź. :)
Tobie to się jednak nudzi Stra w czasie tych matur. Zamiast po prostu polubić to co Cię interesuje, podoba Ci się etc. i zająć się czymś innym, Ty zastanawiasz się jak to ładnie umiejscowić na swojej tablicy/osi. Niezła nerwica natręctw. Ja to swoje polubienia widziałem może dwa razy w ciągu użytkowania facebooka :P
Bo wiem, że dawniej taką kolejność się dało układać, a teraz nie. Po prostu, wolałbym wiedzieć, czy jest wciąż taka możliwość.
kubi -> Że co, że chcę się dowiedzieć, czy można to jakoś pogrupować? Bez przesady.
nikt nie lubi ludzi z pilkarskiego, jestes skazany na zabawe w jednym kregu