Da się wyłączyć tą "oś czasu"? Jeśli tak to w jaki sposób?
Oś czasu to po prostu nowa wersja facebookowych profili, więc raczej nie. IMHO bardzo dobrze się to prezentuje, wszystko jest przejrzyste i łatwe do znalezienia.
jonasz, ty twierdzisz ze to jest przejrzyste?
takiego burdelu na profilu znajomych jeszcze nie widzialem...
Oś czasu sama w sobie może i nie jest złym pomysłem, ale obecna forma wprowadza sporo chaosu. Sądzę, że powinny być dostępne do wyboru dwa tryby przeglądania: standardowy oraz oś czasu.
U znajomej godzinę szukałem jej albumów na tej "osi". Ciekawe jak to włącza? Jeśli jest to opcjonalne- ok. Jeśli nie, no cóż...
od jutra wszyscy beda to mieli obowiazkowo :) i wg. mnie timeline jest bardzo przejrzyste i fajne
Trochę trzeba czasu, żeby się do tego przyzwyczaić. Potem będziecie chwalili nowe profile. Fajny pomysł, fajnie wykonany.
[4] dla mnie jest to przejrzyste, bo np. jeśli chcemy coś znaleźć, przeczytać to wystarczy wybrać sobie rok, miesiąc i wszystko mamy w kilka sekund. Tak samo cała aktywność użytkownika, czyli "Dziennik Aktywności" dla mnie jest dobrym narzędziem, widzimy wszystko o użytkowniku :)
Gdzie jest ta oś czasu bo ja nic nie widzę?
A już Big Brother zaciera rączki na kolejne informacje o użytkownikach Facebooka.
[10]
Pawlo94 [ gry online level: 41 - Illusive Man ]
Jak to włączyć u mnie po staremu
Tu są szczegóły tego nowego wyglądu profili i... ''włącznik'' http://www.facebook.com/about/timeline/
Może i fajne, ale cieszyłbym się gdybym to ja mógł wybierać jak widzę czyjś profil...