Którą grę byście z tych dwóch wybrali f1 czy RDR
Wiem że gry nie mają nic ze sobą wspólnego ale wole zapytać...!!! Xbox 360
1.RDR
2.F1
Obie gry posiadam na Xbox'a :) Bez wątpienia wybrałbym Red Dead Redemption - piękna grafika, świetna fabuła. Czego chcieć więcej ? Jeżeli chodzi o F1 to fajna gra, ale tylko na początku - w trakcie drugiego sezonu (grałem pełny sezon) gra powoli się nudzi. Jeżeli nie jesteś wielkim fanem F1, to bierz RDR'a.
BTW. Ostatnio spojrzałem ile godzin on-line spędziłem w RDR - około 11 dni :) Multiplayer jest świetny.
Kierując się (chyba) jedynym słusznym kierunkiem (czyt. kryteriom ocen), który doprowadzić nas może do podjęcia właściwej decyzji, proponuję wybrać dzieło Panów z Rockstar Games. ;P
Zdecydowanie RDR. Jeżeli natomiast planujesz kupno jakieś gry wyścigowej to bardziej polecam NFS Shifta, Grid albo Dirta. F1 jakoś mi nie podszedł
Bierz RDR. Świetnie się gra, szczególnie w multi. F1 mam i jest nawet spoko, ale wolę Shifta (na początku kwietnia wychodzi 2 część - chcesz wyścigi, to lepiej trochę poczekaj).
kup obie jeśli masz możliwość także obie mam ale jak tylko jedną masz do wyboru to bez wątpienia bież Read Dead Redemption
Red Dead Redemption. bez watpienia! ta gra zdecydowanie wymiata!