Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Elitarna Jednostka Eksterminacji Mutantów rekrutuje!

13.11.2015 19:06
1
Bunshiin
28
Pretorianin
Wideo

Elitarna Jednostka Eksterminacji Mutantów rekrutuje!

Witajcie drodzy gracze!

Jest Was tu tysiące, dlatego właśnie postanowiłem zamieścić tutaj "reklamę" mojej grupy gamingowej, którą tworzę i rozbudowuję od dwóch lat.
Liczę na to, że przeczytacie to chętnie i nie będziecie wieszać na mnie psów za to, że się reklamuję >.<

Przechodząc do meritum - prezentuję Wam ową grupę:
Elitarna Jednostka Eksterminacji Mutantów.

Opisując tą grupę przeleję tutaj część swojej duszy, będę pisał z sercem :)

Zanim podam link, przeczytajcie poniższe:
Nie jest to zwykła grupa gamingowa. W żadnym razie nie jest jak te wszystkie grupy gamingowe, która mają +300 członków a owi członkowie często się nieznają, albo nawet i kłócą.
U nas w grupie każdy się zna, jest sobie przyjacielem... Nie idziemy na ilość a na jakość.
Stawiamy na więzi, które stały się tak silne, tak niesamowite, iż nigdy bym nie pomyślał, że w internecie da się stworzyć coś takiego.
Początkowo rekrutowaliśmy osoby, które świetnie, niewiarygodnie dobrze grały, ale jak się rychło okazało - to, że ktoś dobrze gra nie oznacza, że nie jest dupkiem...
Grupa wiele przeszła, wiele razy postawała z popiołów jak Feniks :>
W tym momencie głównie stawiamy na to kto jaki jest, czy z nami gra, czy lubi grać, niż na sam fakt jak gra. Chociaż oczywiście umiejętności growe czy powiedzmy poważne podejście do gamingu nadal są ważne.

Na tę chwilę mogę powiedzieć, że jest to grupa pełna moich przyjaciół - i nie patrzcie na mnie jak na jakąś samotną osobę - po prostu moi przyjaciele z rzeczywistości już dawno są w tej grupie ^^
Potrafimy rozmawiać ze sobą godziny dziennie, setki godzin tygodniowo... Nie wyobrażamy sobie gamingu bez grania razem!
Jesteśmy tak zżyci, że przeszło to moje najśmielsze oczekiwania! Staliśmy się prawie sektą gamingową! :D
W grupie panuje zaufanie, jedność, każdy z EJEMów (bo tak na siebie mówimy) jest bratem broni, osobą, na którą możesz liczyć tak w rzeczywistości jak i na polu bitwy, kiedy przeciwnicy zasypują Cię gradem kul!

Więzi i emocje, które utowrzyły się w tej grupie wyszły już z internetu. Granie i rozmowy - setki godzin tygodniowo zbliża do siebie ludzi w ogromnym stopniu.
Doszło do spotkanai w rzeczywistości. W grudniu 2014, na Sylwestra - z różnych stron Polski (Gorzów, Katowice, Warszawa, Lublin) wszyscy zjechali się do Bielko-Białej...
Było nas 6 i to było wspaniałe, Sylwester skończył się 4 stycznia bo wszyscy uznaliśmy, że nie chcemy, aby ta utopia się skończyła ^^ Śmiechu i piwa było tyle, co nie miara!
Następnym razem spotkaliśmy się na większym zlocie w marcu tego roku, było nas 8, trwało to 4 dni, poszło 180 puszek z piwem, zostało ograne dziesiątki gier, to było małe PGA! :D Całe wiadra wspomnień, nagrań i śmiechu! Głupich filmików, min, tańców, nagrywanie teledysku Call Me Maybe, kiedy lider EJEMu myje auto prawie na golasa xD
EJEM zbliżył także do siebie dwojkę ludzi, która znała się ze sobą wcześniej, a teraz są po ślubie i mają dziecko :D
Gdyby w grupie zepsuł się komuś komputer, nie byłoby problemu ze złożeniem się na nowy. Ogólnie kwestie finansowe to nie problem, utrzymujemy servery, kanał TeamSpeak itp itd i zawsze znajdzie się kilka groszy :)

Dobra, na tym skończę opisywanie więzi, emocji i uczuć a przejdę do konkretów.
Grupa skupia się głównie na grach survival, coop-survival... Wszelakie otwarte światy jak DayZ, Infestation, H1Z1, ARK: Survival Evolved, Nether, RUST itd, czy coopy jak Killing Floor, Dead Island, Left For Dead, Evolve, No More Room in Hell itd.
Oficjalnie skupiamy się na takich właśnie grach - nieoficjalnie gramy we wszystko na co mamy ochotę - PayDay2, Minecraft, GTA V Online.. po prostu wszystko.
Wymagamy zainteresowania w temacie tych gier.

Oto link do grupy:
https://steamcommunity.com/groups/ejem

Jak się do nas dostać?
Po pierwsze trzeba spelniać wymagania z tego "zwoju" - http://i.imgur.com/O8787vC.png?1
Kiedy wstępne wymagania zostaną spełnione, rekrut rozpoczyna okres próbny w Koszarach Elitarnej Jednostki Eksterminacji Mutantów :)
W celu wydostania się stamtąd i uzyskania pełnoprawnego członkowstwa w EJEMie, należy grać z nami i rozmawiać, pokazać aktywność i zaangażowanie, dać się polubić, zdobyć zaufanie, udowodnić umiejętności bitewny i miłość do gier...
A w momencie, kiedy lider EJEMu będzie pytał swoich ludzi o głos na temat danego rekruta, rekrut musi zdobyć ponad 70% głosów na TAK.
Niby nic prostego, prawda? Ale mało kto się dostaje >.< Taki właśnie jest internet.

Grupa sama w sobie jest bardzo aktywna, a ja jako lider staję na jajach, żeby coś się działo, żeby były organizowane gry, eventy, spotkania, konkursy, turnieje, wyzwania...
W ciągu 2 lat od powstania grupy zostało zawieszonych 112 ogłoszeń! Jaka nie-masowa grupa na Steamie może pochwalić się takim wynikiem!
Więcej naszych statystyk i ciekawostek możecie zobaczyć tutaj:
https://steamcommunity.com/groups/ejem/discussions/2/523898291499400298/

W przyszłości mamy zamiar założyć normalną stronę internetową wraz z forum, porzadny i dobrze prosperujący kanał na YouTube i tym podobne rzeczy. Będziemy potęgą nie tylko pod względem jakości, ale także ilości i popularności!
Tutaj możecie zobaczyć nasz Trailer, jednak jest on trochę "przeterminowany" bo stworzony świeżo po powstaniu grupy - https://www.youtube.com/watch?v=9Fv65xrTX3o
Dlatego dotyczy on tylko jednego tytułu.

Jeżeli jesteś zainteresowany, jeżeli czytając to zaświeciły Ci się oczy, poczułeś coś, poczułeś, że to jest kurwa to!
To gorąco zapraszam, spróbuj, może dołączysz do tej nietypowej ekipy!
Dodaj mnie na Steamie: https://steamcommunity.com/id/hentaib
lub
Załóż wątek z pytaniem w odpowiednim dziale: https://steamcommunity.com/groups/ejem/discussions/5/
lub
Wbijcie na naszego TeamSpeaka:
ejemteamspeak.tsdns.pl

Kilka informacji, które zapomniałem zawrzeć w tekście:
średnia wieku w grupie to 21 - 22 lata. Rekrutujemy od 18 lat, wyjątkowow od 16, więc osoby 16 i 17 letnie także zapraszamy.
I uważać na nasz chory humor! :D
A tak wyglądają nasze EJEMowe kufle:
https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xtp1/t31.0-8/12068981_1826924967534272_7483192281622231083_o.jpg

Przepraszam za cały ten spam,
Pozdrawiam,
Bunshiin!

PS. Na 100% o czymś zapomniałem, więc jak mi się przypomni to zaktualizuję.

13.11.2015 19:27
Mutant z Krainy OZ
👎
2
odpowiedz
Mutant z Krainy OZ
261
Farben

Spadówa.

13.11.2015 19:44
3
odpowiedz
Bunshiin
28
Pretorianin

Nie pokazuj poziomu zachowania użytkowników tej strony... wiemy, że jest marny.

13.11.2015 20:07
bogi1
😁
4
odpowiedz
bogi1
128
The Best in the World

Ja tam lubię mutantów. Nie chcę eksterminować X-Menów i spółki

13.11.2015 20:16
5
odpowiedz
zanonimizowany484441
38
Generał

Bunshiin- jak na razie marny to jest twoj poziom inteligencji, co nie jest zbyt dobra reklama tego czegos ;) Popatrz jeszcze pare razy na ksywke z [2] to moze za ktoryms razem zaskoczysz .

13.11.2015 20:27
6
odpowiedz
Juanhijuan
199
Hawkeye

Kandydat z [2] się nadaje do teamu. Mam nawet dla niego ksywkę - kret.
Pytanie tylko, czy ktoś chce się cofnąć intelektualnie dołączając do takiej grupy.

13.11.2015 20:30
7
odpowiedz
Bunshiin
28
Pretorianin

Andre Linoge,
hahahha, dobra, załatwił mnie, nie zwróciłem na to uwagi, myślałem zwyczajnie, że się czepia :D
Przepraszam Mutancie xD

A pana niżej nie będę komentował :*

15.11.2015 16:42
Mutant z Krainy OZ
8
odpowiedz
Mutant z Krainy OZ
261
Farben

Myślałem, że to o co mi chodzi będzie oczywiste. Nie mam nic do waszego pomysłu, po prostu chciałem zażartować. Przynajmniej ci teraz upnę ;)

15.11.2015 16:52
Szyszkłak
9
odpowiedz
Szyszkłak
214
RZUŁTY WONSZ PIENĆ

1. Skoro poziom użytkowników tej strony jest marny to dlaczego tutaj szukasz nowych członków, ich poziom również będzie pewnie marny.
2. Popraw tą literówkę w "scrollu" - KTYTERIA.

15.11.2015 21:06
10
odpowiedz
Bunshiin
28
Pretorianin

Szyszkłak - No nie wierzę, że nikt tej literówki nie zauważył wcześniej O_O
Co ja za ludzi mam w tej grupie xD
Dzięki, że zauważyłeś :)

16.11.2015 01:16
zielele
11
odpowiedz
zielele
154
Legend

nie wiem ile dni ma tydzień waszego gejemu, ale "setki godzin" brzmią podejrzanie.

16.11.2015 01:19
Bullzeye_NEO
👍
12
odpowiedz
Bullzeye_NEO
235
1977

nie moge sie doczekac az pojdziecie do pracy

16.11.2015 07:17
13
odpowiedz
zanonimizowany30338
137
Legend

Kiedys dorosniecie, założycie rodziny, zaczniecie wychowywać dzieci... A teraz macie czas na zabawe. Fajnie...

17.11.2015 03:27
14
odpowiedz
Bunshiin
28
Pretorianin

Widzę, że bardzo Was to boli, że mamy czas na granie. I dobrze, niech boli.
A tak się składa, że większość z nas pracuje i część ma rodziny. Wasze argumenty są więc tak samo przekonywujące jak polscy politycy...

Forum: Elitarna Jednostka Eksterminacji Mutantów rekrutuje!