witam. piszę tu w imieniu mojego dobrego kolegi forumowego internetowego kolegi. otóż nie może publikować postów i zakładać tematów, ale jego żadna ksywka nie jest zbanowana bo ja się zalogowałem na to konto i mogę normalnie pisać a on nie może
btw jest teraz gdzieś informacja, że konto jest zbanowane? w tym nowym układzie zakładkowym się nie odnajdujemy.
(to jest takie przechodnie konto)
czy ma on jakiś problem z IP albo coś? to grzeczny i uczynny człowiek, podpadł czymś administracji? jemu jest bardzo przykro, że nie może pisać, bo czasem nawet coś mądrego mu się udało napisać a takto nie może.
ma ponoć jakiś osiedlowy internet.
i to nie jest prowokacja.
Jak konto jest zbanowane, to wyskakuje odpowiednia informacja przy próbie napisania czegoś.
Na adres mailowy powinna przyjść informacja o banie.
"to grzeczny i uczynny człowiek, podpadł czymś administracji? "
Hmm... Zależy. Pracuje może jako kierowca autobusu? :)
jak dodaje posta, to normalnie pojawia sie javascriptowy popup "odpowiedz dodana" ale nic z tego.
adbloków i firewali też nie ma, on nie jest tak rozwinięty
niee, to nie mirek. nie znacie go, bo nie wychyla się z tłumu, równa krok.
strona się normalnie odświeża jak należy, ale posta nie ma. tak już jest od jakiegoś czasu, niezależnie od przeglądarki...
on nie jest tak rozwinięty
ty chamie.
Napisz do Soula. W odpowiednim wątku najlepiej.
edit. O, już jest.
ksywka to fire
ale na tym koncie jest dokładnie ta sama sytuacja! (więc to nie jest chyba problem samego konta)
chociaż myśleliśmy, że można sprawdzić po historii logowań (np. do tego konta) :P
Siema re... znaczy, norn ;)
Wygląda na to, że to jakiś problem z siecią, bo z pracy mogę postować normalnie.
WinSxS ---> IP z którego pisz osoba pod ksywką fire to IP spamerów. Sytuacja będzie się raczej pogarszała a nie polepszała.
Soulcatcher -> To bardzo kiepawa sytuacja, bo osoby w tej sieci korzystają z wewnętrznych ip (w samej sieci znajduje się coś ponad 300 komputerów). Czy w związku z tym, że serwer główny został zablokowany, nie będę miał możliwości postowania z domu? Przykro mi trochę zaniedbywać wątek tabaczany.
EDIT: Dodam, że cała sytuacja ma miejsce mniej więcej od czasu tej dużej zmiany na forum.