Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Dzisiejsza sesja 0 była dziwnie wyczerpująca

28.10.2022 16:01
1
cZhong
1
Junior

Dzisiejsza sesja 0 była dziwnie wyczerpująca

Hej, więc prowadzę jeden strzał dla nowej grupy, moich przyjaciół ze studiów, aby wkrótce przedstawić im korę. Mieliśmy dzisiaj sesję 0 przez telefon i było mi dziwnie trudno przejść.

Myślę, że to dlatego, że rozmawianie o fantasy i RPG wśród ludzi, z którymi zaprzyjaźniłem się zaledwie kilka tygodni temu, sprawia, że ??czuję się niezręcznie. To są tematy, które niemal wstydzę się lubić. Wiem, że mnie nie osądzą, ale część mnie mówi, że tak. Dostałem napięciowy ból głowy podczas sesji zerowej i po prostu naprawdę się stresowałem.

Myślę, że rozmowa przez telefon była tego częścią… a może ci faceci po prostu nie czują się tak „dziwni” lub „tam”, jak niektóre z moich innych grup. Może fakt, że był przez telefon, sprawił, że było to również bardziej męczące. To po prostu dużo do zrobienia.

Mam tylko nadzieję, że nie wpłynie to na mnie podczas samej gry. Naprawdę chcę się dobrze bawić i chcę, żeby się dobrze bawili.

Stało się jeszcze dziwniejsze, gdy dwie osoby, bardziej towarzyskie, musiały wyjść wcześniej z powodu innych zobowiązań. Po prostu stało się to tak wywołujące niepokój.

Zauważyłem, że dzieje się tak, gdy uruchamiam gry na niezgodzie. Nie sądzę, żeby to się zdarzyło, kiedy osobiście prowadzę gry, ale ugh – po prostu nie wiem.

Czy ktoś może udzielić porady?

28.10.2022 16:05
zielele
2
odpowiedz
zielele
154
Legend

drogie boty, odczepcie sie od nas, od naszych gier RPG i od nas.

Forum: Dzisiejsza sesja 0 była dziwnie wyczerpująca