http://drakensang.gry-online.pl/
Tutaj macie link to rejestracji, jest ona darmowa. Gra od początku urzeka swoją fabuła i możliwościami. Łatwo poznać nowych znajomych, którzy w późniejszym etapie gry mogą okazać się nieocenieni. Gra posiada swoje forum, istnieje możliwość tworzenia bractw, walki na arenie, robienie zadań zarówno codziennych jak i tych związanych ze zdobywaniem doświadczenia, pieniędzy i innych korzyści :)
Szczerze zapraszam do skorzystania z linku, gra jest wciągająca i na pewno spędzicie przy niej dużo miłych i niezapomnianych chwil.
Spedzilem przy niej troche niezapomnianych chwil. Rok juz minal odkad nie gram a ciagle zapomniec tego dziadostwa nie moge :/
Może warto jednak sobie przypomnieć jak to było, tym bardziej, że z tygodnia na tydzień gra jest doskonalona i na przełomie marca i kwietnia wchodzi największa aktualizacja- wprowadzają wyższe lvl, dodają nową postać i nowe lokacje.
Ile placa za posty teraz? Blizzard/EA i inne duze korporacje potrafia placic po 5$ na dzien jak obrabiasz duzo forow. Ciekawe jak jest tutaj.
A na temat gry - nawet nie traccie czasu na rejestracje. Crap jakich malo z chyba najgorszym P2W item shopem (no zaraz po Diablo 3 bo tutaj itemkow jednak bezposrednio sie nei kupuje) w historii. :)
No thx.
No niestety się nie zgodzę z tym co napisałeś, bo w tej grze żeby coś osiągnąć trzeba poświęcić jej sporo czasu i mieć przy tym dużo szczęścia ( jeżeli chodzi o itemy), owszem są do kupienia, ale totalny badziew, który się nie przydaje. Trochę się pomyliłeś.
^powiadasz?
Bo użytkownicy tego forum w znacznej większości narzekają na przegięty ItemShop
https://www.gry-online.pl/gry/drakensang-online/komentarze/zd2b72
Ach komu tu wierzyć, w końcu z nicka jesteś dość wiarygodny :D
Taki item shop jest w każdej grze, to logiczne. Ja osobiście nie wydałem ani złotówki na tą grę i powiem, że jak się osiągnie max. lvl to wtedy gra się dopiero zaczyna. Drop podstawowych rzeczy staje się o wiele lepszy i nie potrzeba wcale żadnych pomocy, wcześniej mnie to również denerwowało, ale z perspektywy czasu trzeba ich za takie rozwiązanie pochwalić.
A jaką przewage w grze da mi rejestracja przez innych na moim reflinku? Jakies bonusy, itemy?
Dostajesz na początek skrzynki z niespodziankami, potki i jakieś inne pierdoły, a za 25 ludzi masz emotkę, dzięki której za darmo się ożywiasz.
W Drakensang Online grając po 2-4 godzin dziennie już w niecały miesiąc jest się w stanie osiągnąć maksymalny 45 lv, ale jaki to ma sens? Ta gra to nie tylko wbijanie expa! To fantastyczna przygoda, w której w głównej mierze można poznać prawdziwych przyjaciół na lata :)