Witajcie. Jakie dobre gry polecacie? Interesują mnie takie od 2010 roku, przeznaczone na komputery osobiste oraz z myślą o rozgrywce typu single.
Pasuje mi każdy gatunek poza symulatorami, przygodówkami point & click, sportowymi, strategiami oraz rpgami.
Grales w Deadly Premonition?
Sprawdz czy Ci podejdzie, mam akurat kod do oddania ;)
Nie może być straszniejsza od Amnesia The Dark Descent w której wytrzymałem zawrotne 10min;c
Assassin's Creed 4
Far Cry 3 + Blood Dragon (młodość Ci się przypomni)
grał?
Edit:
Dead Space
Sniper Elite V2
LA Noire
Castlevania LoS UE
Shank
Mark of the Ninja
Borderlands
Max Payne 3
Brutal Legend
Call of Juarez Gunslinger
Deus Ex HR
Fear 3
Hitman Absolution
Orcs must die
Red faction Guerilla
Saints Row 3/4
Sleeping dogs
Star Wars Force Unleashed UE
Teraz ogrywam Far Cry, ale jedynkę. Także wolałbym sobie przerwę od tej marki zrobić póki co.
A Assassin's Creed przejadł mi się totalnie przy trójce.
A i horrory odpadają. Zapomniałem o nich wspomnieć.
Nowy Wolwenstein New Order, Metro 2033, Last Light, Pay Day 2, Saints Row 3,4, Batman Arkham City , Mafia 2.
Polecam także Mafię z 2001roku, trochę pikseloza, ale przygoda świetna, mimo, że już leciwa :-D
Polecilbym Ci Saints Row 3 i 4, a takze Sleeping Dogs, ale juz w nie grales ;/ Poza tym troche wykluczyłeś gatunków, wiec bedzie ciezko. Myślę, że warto spróbować The Walking Deada, Hotline Miami, FEZa i Thomas Was Alone.
up.
W Mafie gral i jest jej fanem.
Alan Wake. Świetny klimat, fabuła i unikalny system walki.
Nie wykluczyłeś wyścigów, więc polecam Dirty,Grid 2, a z innych gier to np. Hmmm Portal 2 ? Minecraft?
Może jeszcze
Remember Me ?
Sorry za post pod postem, ale może warto spróbować Darksiders? Niby "gra akcji z elementami rpg" , ale może Ci podejdzie,
Z fps to jeszcze wszystkie BF, CoD, Medal of Honor po 2010 r, Bioshocki po 2010r. Podobało mi się także Gears of War, którego pierwsza odsłona była także na PC,jednak nieco starsze niż 2010 :\
Oj raziel znowu szukasz gier? :)
Trochę propozycji już dostałeś więc nie będę się powtarzał i podam coś innego co mi się podobało a może niekonieczne są to super wielkie i znane gry.
Binary Domain
Alpha Protocol
The Darkness II
Spec Ops: The Line
Enslaved
Deadpool
Singularity
Enslaved: Odyssey to the West - Pytanie. Czy pecetowa odsłona posiada dodatek Pigsy's Perfect?
Oj raziel, Steam nie gryzie.
The Premium Edition includes the original critically-acclaimed game, and additional DLC content “Pigsy’s Perfect 10” as well as character enhancement skins Ninja Monkey, Classic Monkey and Sexy Trip.
Co powiesz raziel o Mass Effect 2?