Czerwiec 2019. Szanowny i długoletni członek forum GOL'a
https://www.gry-online.pl/forum/apel-do-gola-nie-przerjcie-cyberpunka-2077/z5e3dafb
Dzięki za przypomnienie, choć jeden w miarę zabawny tekst (z wisienką w postacie „Poszerzamy horyzonty graczy") w tym paskudnym dniu...
To jest jeden z tych legendarnych GOLowych wątków. Zarchiwizować go na przyszłość.
Dziś ludzie reagują na liczne newsy o cyberbunku mocno alergicznie.
Masz jakieś statystyki, ilu ludzi reaguje alergicznie, czy tylko tak sobie hyhymyhy?
Czytam komentarze ;)
Czyli komentarze użytkowników waszego serwisu to dla was hyhymym?
Ok rozumiem, już wszystko wiem.
Tak długo jak nie będą to artykuły w stylu "plotka w cyberpunku da się sądzić ziemniaki" i tydzień później "sadzenie ziemniaków wycięte z cyberpunka", nie mam nic przeciwko informacją o grze.
I tyle by wystarczyło. Wystarczyłoby nie rozdmuchiwać sztucznie tej hype bańki. Jeżeli cyberpunk okaże się tylko ok, i będę czuć z tego powodu zawód, to niestety będę po części musiał obwiniać GOLa. I myślę że nie będę w tej sprawie odosobniony.
Ja nie wiem o co ten ból dupy. Wchodzicie jeden z drugim na portal o grach wideo i marudzicie że pisze się na nim o grach wideo...
Co więcej, wchodzicie na polskojęzyczny portal o grach wideo i jesteście niesamowicie zdziwieni że jest dużo newsów o największej polskiej premierze od 2015 roku...
Jeżeli cyberpunk okaże się tylko ok, i będę czuć z tego powodu zawód, to niestety będę po części musiał obwiniać GOLa. I myślę że nie będę w tej sprawie odosobniony.
Nie będziesz musiał bo nikt ci pistoletu do głowy nie przykładał i nie kazał każdego newsa czytać. Co nie zmienia faktu że i tak będziesz to robił i jestem absolutnie pewien że nie będziesz w tym osamotniony :D.