Czy do tej gry będą jakieś DLC wiem , że gra jeszcze nie wyszła ale czy można się spodziewać czegoś takiego,że zapłacę za grę 200 zł a za jakiś czas będą sypać dodadkami za polowe ceny gry??
Ty nie widzisz xD ale ja tak bo jeżeli gra bd kosztować 200 zł a będzie wychodzić np masa DLC które bd po 50-100 zł to to jest trochę za dużo jak na grę jak dla mnie a ja już mam taki harakter,że jak jest jakieś Dlc to musze je mieć ;d
To jest raczej oczywiste iz obecnie kazda gra w procesie projektowania przed sprzedaza jest dzielona na kawalki ktore sa pozniej sprzedawane jako dodatki/dlc. Wiec jesli chcesz miec produkt pelen, juz nie mowiac o bugach na poczatku, to po prostu lepiej odczekac okolo roku, czasem mniej ale lepiej nawet dluzej ;p
Jeśli będą produkowane w takim tempie jak podstawka, to z torbami nie pójdziesz. Na pewno.
Ok dzięki Sinic ale co to znaczy ,,Wiec jesli chcesz miec produkt pelen, juz nie mowiac o bugach na poczatku, to po prostu lepiej odczekac okolo roku, czasem mniej ale lepiej nawet dluzej ;p''
Jak odczekam rok to będę miał produkt pełen heh czyli DLC same się kupią?Nie rozumiem Cię
a za jakiś czas będą sypać dodadkami za polowe ceny gry??
Będą dodatki. Będą dodatki za cenę gry, a nie za połowę ceny. A co najważniejsze będą wprowadzać tyle zmian, że będzie warto je kupić*.
*oczywiście mówię tu o dodatku do D2 z nadzieją, że do D3 będą podobne dodatki...
To jest raczej oczywiste iz obecnie kazda gra w procesie projektowania przed sprzedaza jest dzielona na kawalki ktore sa pozniej sprzedawane jako dodatki/dlc
Zaledwie niektóre gry. Nie każda gra to Mass Effect, Assassin's Creed czy też Dragon Age.
enigma1 -->
Beda wersje "specjalne" w ktorej bedziesz mial pelna gre, ze wszystkimi dodatkami, w jednym pakiecie. Co ty wczoraj sie urodziles? ;p
Kwestia tego jak bardzo "potrzebujesz" gier. Dla mnie granie w topowe tytuly od razu jak sie pojawiaja na rynku nie jest istotne. Niech inni je testuja dla mnie ;p
Tuminure -->
Oczywiscie nieco przesadzilem bo nie wszyscy, mam taka nadzieje przynajmniej ;p, posuwaja sie az do takich manipulacji przy wydawaniu gry. Co nie zmienia faktu iz obecnie za norme mozna uznac wydawanie gier niepelnych, zbugowanych, z "dodatkami" ktore wprowadzaja rzeczy ktore na pierwszy rzut oka powinny byc od razu w podstawce.
W przypadku Bllizarda byc moze bedzie inaczej, bo przyzwyczaili nas wczesniej do rzetelnej produkcji swoich gier. Co nie zmienia faktu iz zapewne, nawet jesli nic nie "tna", juz teraz znajduje sie w produkcji conajmniej jeden dodatek/dlc ;)
Loczek -->
Wiem, ze chciales byc niezmiernie zabawny. Jednak ten blad, przyznaje razacy, polaczyles z moim nickiem i moim postem... Nie wiesz co czytasz, to zwracaj wieksza uwage na siebie niz na innych nastepnym razem moze...? ;)
Sinic: źle odczytałeś moje intencje (pewnie niefortunnie je wyraziłem):
1. poparcie Twojej opinii zawartej w poście 4
2. wytnięcie błędu autorowi :P