Słuchajcie, mam taki problem. Na początku gry (podajże 2 misja) jest misja w której musimy coś tam zrobić ze zwłokami tego kolesia który był podpięty pod kompa w pierwszej misji. Jako że lubie krwawe rozwiązania wyrżnąłem cały komisariat w pień. Gdy wychodze głównymi drzwiami to zabijają mnie w jakieś 0,5 sekundy. Wyszedłem więc tylnimi. Niby jest ok bo policjanci z przed komisariatu już do mnie nie strzelają jednak gdy wejde głównymi drzwiami i znowu wyjdę to mnie zabijają. A z tego co widzę to aby ukończyć misję musze tymi drzwiami wyjść (ixiki na mapce są właśnie na tych drzwiach). Co mam zrobić, czyżby to był aż taki bug? (Kiedy wyjdę tylnimi drzwiami mogę robić misję poboczne itd jednak ta jedna misją mi "wisi"). Jakies pomysły? (Od nowa nie chce zaczynać ;P )
up
Trzeba było nie robić rzeźni :D Wystarczy pogadać z tym gościem w okienku(Twój były kolega) I go przekonać aby cię wpuścił.Szybko,łatwo i przyjemnie.Też grałem bardziej strzelankowo,ale gdy trzeba było pomyśleć to myślałem,a nie zabijałem i niszczyłem.