Od 14 stycznia w nowym CDA, wersja Steamowska :)
Bywał za 2 Euro na Steam, więc rzadka okazja by powiedzieć, że wersja z czasopisma średnio się opłaca :)
Goła podstawka?
Heh byłem pierwszy ;)
[678] https://www.gry-online.pl/gry/deus-ex-human-revolution/komentarze/z8332?PAGE=3
...ale tak naprawdę od premiery poprzedniego numeru można było się domyślać ;)
Fajnie. Nie wiem meelosh, brak więcej info.
Ktoś może nie kupować CDA i nie być na bieżąco, a jak zobaczy takiego pełniaka to może i po niego sięgnie.
Kupiłem już rok temu. Gra mnie urzekała do czasu beznadziejnych walk z bossami, które całkowicie wszystko zrujnowały...
No faktycznie, 5 walk z bossami kazda trwajaca kilka minut psuje Ci ponad 20 godzin rozgrywki, nie ma co.
W ogole dziwie sie ze w czasach Steama czy PS Plus ktos jeszcze jara sie pelniakami w CDA.
W Director's cut walki z bossami zostały zremasterowane.
Przyczyną kiepskich walk z bossami był outsourcing ich designu do zewnętrznego studia, pogoń za terminami jak zwykle odbiła się na jakości gry.
Miałem pytać o to co Fisher, także tylko upnę. Da się jakoś potem rozszerzyć tę zwykłą wersję do Director's Cut?
...ale tak naprawdę od premiery poprzedniego numeru można było się domyślać ;)
Mam poprzedni numer, jednak nic mi na ten temat nie było wiadomo :D Może niedokładnie przejrzałem, gdzie jest jakieś info?
Miałem pytać o to co Fisher, także tylko upnę. Da się jakoś potem rozszerzyć tę zwykłą wersję do Director's Cut?
Nie. Dlatego ci co mają podstawkę, albo i DLC, mają zniżkę na zakup DC.