Mam pewien problem. Pewnie pamietacie akcje z darmowym Battlefieldem 1943 dla posiadaczy PS3 i klucza sieciowego BF3 ( mam limitke BF3, ale limitowana do darmowego 1943 chyba nie była obowiązkowa ) . Z racji mojej głupoty nie ściągnąłem gry za free odrazu, bo wtedy akurat nie miałem na nią ochoty, lecz nadszedł czas, że teraz bym sobie w nią pograł i nie ma opcji żeby ja pobrac za free. Według "reportaży" (czy jak to inaczej nazwać) z ubiegłego roku trzeba(było) wejść na strone 1943redemption.battlefield.com i tam według wskazówek powinno się otrzymać klucz do pobrania BF1943. Tylko gdy wchodzę na tą stronę teraz, zamiast tych wskazówek, otwiera mi sie strona główna Battlefield lub powiadomienie "taka strona nie istnieje" . Mam pytanie, może Wy się bardziej orientujecie, czy da się jeszcze pobrac gre za free, czy jak zwykle EA dało dupy, i ta "promocje" dali na określony czas, czego nie powinni robić.
Takie promocje zawsze maja date waznosci i jesli nie skorzystales to sam jestes sobie winny i to nie EA dalo dupy, tylko Ty.