Storm The House
nie grajcie w to !!!!!! strasznie zzera czas
czy ta gra ma koniec??? doszedlem do 52 dnia i nic :) do 100 juz mi sie neichcialo :|
Ta gra jest super ale trochę długa ...
da sie robic save'y
powie mi ktoś jak sie włancza wyzutnie rakiet ??? bo nie umiem :(
wchodzę do 6,czy8 dnia i jacyś nowi geje z shot gun'ami mocniej rozwalają mój mur,niż te cieniasy z pałkami!To nienormalne i chol**** chamskie!!!!!
Ale głupia gra!
doszedlem do 149 lewelu a dalej mi sie grać nie chciało | jest fajna ale strasznie długa pużniej niema co robić z kasą
Jak sie to zapisuje?
fajna gra troche duga jestem juz w 68 dniu ta gra naprawde ma koniec...
mi sie podoba :D tylko że końca nie ma :)
ta gra to nic fajnego.same nudy
zajebista gra tylko hujowo trudna i wciągająca
ta gra jest cholernie trudna nawet jej nie przeszlem w 6 misji mnie zabijajarobcie 2 czesc tej gry
beznadziejna
Super 2 pytanka zostaly zadane jak sie wyzutni rakiet uzywa i jak sie sevy robi ?? Bo nie wiem :(
yyyy gdzie jest save?? :p
...na tym etapie gierca robi sie nudna..do czolgow wali sie jak do ludzikow na 1 planszy :p
PS..
i jakby ktos sie zastanawial..to nie, nie nudzi mi sie :ppp
fajne ale przy 163 juz mi się znudziło ;)
Gra jest ekstra ale jak to sie save'uje ???
Plizka pomóżcie !!!
Help me nie dochodze dalej niż na 11 poziom
Dodam, że dla mnie ta gra jest najlepsza na tej stronce
dochodze tylko do 12 dnia
Dobra juz nie potrzebuje pomocy ( jestem w 24 dniu )
Bdx-Dzięki
Opłaca sie inwestować w silo workers'ów?
bardzo, ale to bardzo opłaca sie inwestować w silo workers'ów :D mógłbym dalej niż 33 dzień bo czołgi niezdążają wystrzelic pocisku :D ale ręka mnie boli :( a tak w ogóle to extra gra !!!
Znudziło mi sie już w 63 dniu
Dziękuje wszystkim za rady
w tą gre można grać do usranej śmierci ale i tak jest zaczepista
następny dzień można wywołać naciskając prawy przycisk myszy a potem forward chyba w każdej grze tak przyspiesza się o jeden level
kur*a mać jak mnie ta gra wkur*ia
mi sie nudzi po 26 dniu i mialem 200000 kaski :P
Ja doszedłem do 47 i nie zauważyłem, że życie mam na 60 i zapomniałem dokupić, tak to mógłbym jechać do 100. Jeszcze spróbuję.
Fajna sierka i dość trudna. Aby takich gier było więcej na tym portalu www. :D
ALE spaściłem byłem ok. 35 dnia i sobie przez przypadek wyłączyłem :(.
No trudno a powracając do waszych pytań, do wyrzutni kupuje się ludzi któźi ją automatycznie obsługują kosztują oni bodajże 12.000 , zapisać się nie da [wielki minus gry]
Ta gra najprawdopodobniej nie ma końca :D ale giera wypaśna polecam na zabicie czasu.
Dobra giera na maxa doszedłem do 15 dalej nie moge.??? jestem pewien że nie doszedłeś do 52 dnia
Eeeeeeee tam ja bym to przeszedł [jakby miało koniec] tylko musiał bym mieć mase wolnego czasu ja doszedłem do dnia ok.35 i nie miałem co z kasą robić już wszystko miałem i skupiałem się tylko na
tych białych gościach z bazukami i na czołgach a resztą zajmowali się gunman'i i rocketman'i...podsumowując ŁATWIZNA tylko trzeba mieć dobrą strategię...
Mi tam sie nie chcialo grac
Uoooo.. Straszne.. Ciągnie się jak kluski z olejem... Nie polecam... Ale zobaczcie,
sami ocencie
Rzeczywiście strasznie zżera czas ale jest SUUUPER!
Do DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPYYYYYYY
Gra jest fajna tylko bez save jest do DUPY świetnie mi szło aż mi myszka gdzieś wyskoczyła wywaliłem okno przeglądarki ale najgorsze jest to że gra się zresetowała!!!!!
496 day działko i 10000000000000 kasy
Super!
nuda
To 997 day 100000000000000097 kasy 35 gości do pomocy i 17 naprawiaczy i dwie godatkowe twierdze
nie grajta w to to jest do kitu
super
fajne
SZAJJS
fajna gra ale ręka potym boli
Gra niejest zła. Raz nieposzedłem do szkoły i grałem w nią cały dzień kto mi powie jak rozwalić te helikoptery co wyskakują w 300 dniu??????
JA DOSZEDŁEM DO 300 DNIA I JAKIES HELIKOPTERY MI WYSZLY I MNIE ZABILY :/
Gra super ale przy 6 dniu gine zna ktos moze jeszcze takie gry oprócz tej z www.alejaja.pl Niech cos napisze
Doszedłem do 52 dnia 280 ludków 60 dział 64 gości od napraw
POWIEM WAM COS ....................PRZESZEDLEM TA GRE MA 500 DNI A KONCZY SIE TAK ZE PRZYLATUJE TAKI SAMOLOT I NISZCZY WSZYSTKO
ALE GRA JEST ZAJEBISTA SPEDZIELEM NA NIEJ 3 DNI ZEBY MIE NIE ZGASL KOMP ZOSTAWIALEM GO WLONCZONEGO Z TA GROM ALE POWIEM JEDNO
NADGARSTEK MNIE NAPIERDLLA JAK DIABLI ALE WARTO BYLO
a jeszcze jedno osoby ktore zaczynaja wkladajcie na poczatku cala kase w gunmanow i te naboje a tych naprawiaczy wystarczy tylko 30 ja z 30 cala gre przeszedlem
Doszłem do 485levelu potem przerwałem bo ręce mnie tak bolały całe spóchnięte myślałem że się zesram od 30lev gra jest nudna i monotonna
ej ludzie siedziałem nad tym prawie 2 dni zzerra czas i nie warto w kółko to samo i nic więcej ręce mnie napierdalały nadwyrężyłem ją miałem321strzelców 86przy dziale sillas 112naprawiaczy miałem sniper rifle najlepszy mur i.........................moge wymienia w ^&()^(^(niesk?ńczono,ś
Siema kto chce ze mną pogadać na GG to spox
TO MÓJ NUMER!!! 9029090
:D
super gra mi sie podoba uwlielbiam jom jest taka że normalnie jest najlepszom chyba grom super gierga
Extra doszlem do 500 dnia i mnie tak bolały palce że nic mialem ponad 3000 naboi, 750 strzelcow, 500 naprawiaczy, 250 strzelców przy wyrzutni rakiet najlepszy mur, zamek, snajperkę extra gra polecam wszystkim
Zarąbista gra, super rOzbudOwy ;-)
Wspaniała gierka
super gierka pierwsze 3 dni są banalne i dopiero w 4 się rozkręca , ale chyba działa się odpala dzięki tym kolesiom co mają znaczek młotka.. <+5> !!!
Gra jest wyjebista jak nie wiem gralem z moim bratem po 50 dni doszlismy do jakiegos 200któregos dnia i zostawilem na 2 dzien bo kompa nie wylanczalem to mi rano ojciec wylonczyl buuuuuuuuuuuuuuuuu
Fajna gra,ja doszłem chyba do 50 dnia i mi sie znudziło ,łatwo jest dojść tak daleko.2 część tej gry jest na stronie www.jeja.pl
lols z ciebie krwawywilku hyba nikt tyle dni nieprzeszedł co ty.ale to chyba nie możliwe
gra jest super doszedlem do 229 dnia puzniej sie nie chcialo sposub kupujemi gumanuw i tych z mlodkiem
Doszedlem do 94 dnia ;D
No za długa!!!!!!!!!!!!!! Byłem na 163dniu!! Jeśli ktoś grał to według mnie Final Forttes był o neibo lepszy
ludzie dwie oczywiste rzeczy:zeby uruchomic wyrzutnie rakiet trzeba miec silo worker im wiecej tym szybciej wyrzutnia strzela i druga gry nie da sie save'owac a wedlug mnie gra bardzo latwa
PS:polecam storm the house 2 chociaz tez jest latwa (po 33 dniu mialem duzy karabin maszynowy) wejdzcie na www.funny-games.biz
JA DOSZEDłEM DO 68 LEVELU I NAWET NIE MUSIAłEM STRZELAć BO MIAłEM 300 GUNMENóW I 50 SILO WORKERS.
GŁUPIA NIEDA SIĘ ZROBICI save'y
troche nudna gdy jest się w 179 dniu i zapomniałem uzbrojenia kupić :(
ale jazda doszlem do 45 i zabili :/ ale fajowa gierka :D:D
spoko gierka tylko duzo czasu zzera ale lajcik :P ja doszlem do 68 dalej nie moge :/ ale 68 dzien to niezle co >>???<<
nawet moze byc ''.''
moze byc''.''
Cześć ja mam 60 gun menow 50 naprawiaczy 97 wyrzutni i....Full kasy
jak ktos chce wiedziec jak sie cheatuje prosze na muj email [email protected] xDxD