OgOg Alive
fajna gra, tyko nie wiem co robić dalej w poziomie 1 jak już skonstrułuje łuk i stzrałę,zapoluje na wszystkie szczury i oswoje mamuta........co robić???????
Pomuzcie !! mam gotowy luk troche siana jakas siersc i kawal drewna oswoilem mamuta zrobilem sklad na jedzenie w pniu i nie wiem co robi c dalej jak zrobic strzale? na takiej gorze jest wbity w skale samochodzik jak go wyciagnac ??? help me!!
kod do 2 levelu to kzpk
troche trudna
beznadzieja..!!
dlaczego niektore gry nie chca mi sie otwierac ???jakiego programu mi brakuje i skad go pobrac moze ktos wie???
kurde, utknęłam w drugiej planszy, i dlaczego ten tygrys nie wpada w dół jak już ułożę te liście z palmy na ten dół i dam przynęte?
Jak wogole oswoic mamuta?;]
Trzeba mu dać takie różowe (albo fioletowe zależy od planszy) jagody jagby, które rosną na drzewie(żeby je zerwać trzeba podejść do drzewa i na nie kliknąć)
Dzieki lola:)
Czy ktos w ogole wie jak przejsc ta "madra" gierke??
Jak przejsc przez wodę???????????????????
jak zrobić szczaly i zdjąć jajko
Mam pytanie... Jak skonstruować strzałę i przejść jeziorko. Doszłam tylko do tej wyspy gdzie jest miód, zwaliłam go z drzewa tylko nie wiem jak go wziąć. Jakoś nie można dalej przejść tego jeziora po kamieniach... Proszę pomóżcie:))
Po jajko można wejść po takiej tak jakby "trampolinie". Pod drzewem są takie cuś jak liny i to cię podrzuca na drzewo.
Udało mi się w końcu zrobić strzały:) Trzeba iść po patyki, które znajdują się na wyspie i złączyć je z piórami... Na szczęście mi się jakoś udało<lol>
To jest takie proste że strach
plansza 1
muśicie najpierw oswoić mamuta żucając mu te rózowe owoce (jakieś maliny chyba) zostawić go przy tygrysie szablozembnym kłami do dołu, wyjść na górę i zrzucić kamień, wtedy on będzie zabity wy będziecie mieć żeczy, potem dajecie to mięso do pnia, albo złapcie rybę i zróbcie to samo, można do pnia dać jeszcze: pieczarki, żółty owoc, włochata czerwoną kulkę, jajo.
Można się jeszcze pobawić np.: zabić tygrysa, zabić te małe gryzonie co latają po mapce, zrzucić ul, rozpalić ogień. Pamiętajcie do pnia możecie wrzucić albo mięso z dodatkami albo rybę z dodatkami po tym kończy się pierwsza mapka
A jak przejsc 2 plansze i zabic piranie?
super gierka, tylko jak przejść 3lvl?
doszedł ktoś do 3lvl?ja doszedłem ale w ogóle nie wiem co mam robić