Kupiłem se skyrima z dodatkami i nagrywałem trochę modów by ulepszyć grę i wku.... mnie że smoka w grze boją się jak ognia i musi go klepać armia doświadczonych strażników, a tymczasem ja ledwo w łachmanach jak solówę robię ze smokiem to go rozwalam bez problemu na poziomie trudności Mistrz.
Kolejna sprawa to ide se do sklepu lub w białej granii do tego enchantera i mogę kroić wszystkich z itemów na lajcie gdy nie patrzą, a w drzewku kradzieży widze że będę mógł rozbierać wszystkich i oni tego nie zobaczą, trzymajta mnie bo nie wyrobię! jak na to autorzy gry wpali? jak pójdę na wieś kupić mleko i okradnę sklep i opuszczę go to babka zara zczai że tylko ja byłem w sklepie i okradłem ją! i w grze powinienem być podejrzany o kradzież, a nie jestem! a jak będę siedział na przystanku i mnie dresy zdejmą ubranie to chyba zauważe nie? a w grze mogę ze zbroi płytowej pewno rozebrać gościa od tyłu i nie zczai się hahaha.
Zauważyłem że na straganach w mieście sprzedawcy zostawiają towary na stole hahaha! Nie wyrabiam normalnie i ja za to zapłaciłem! będę musiał szybko przejść grę i upchnąć ją tanio. I czemu ja w tej grze robię za supermana i tylko ja mogę solo rozwalić wszystkich bandytów w świecie skyrim bo inni zajęci lub są za słabi haha! Jak wyjdzie kolejny skyrim to chyba pobiorę z netu bo po co mam znowu płacić jak zrobią grę dla przedszkolaków?
Mam 60 złotych tera i stara mi pożyczy kasy troche to jak skyrima przjejdę to oddam jej i jaką grę lepszą mogę se kupić? nie mam konsoli, klocek rozwalił się i miał iść na śmietnik ale na aukcji wystawiłem od złotówki jako rozwalona i znaleźli się i licytowali to poszedł, może umią naprawić. To tera tylko na kompa dajcie dobre gry. Nie chcę konsoli kupować. Pozdro i z góry thx
Fatalnie czyta się Twój wpis, ale masz rację. Skyrim "prosto z pudełka" to gra zbyt uproszczona i strasznie niedopracowana pod wieloma względami.
Jednak na jej szczęście, Bethesda udostępniła narzędzia do jej edycji. I tak powstały tysiące modów, które prostują tę grę.
Nie wszystkie elementy można zmienić, ale to co można robi wrażenie.
I to właśnie modowanie Skyrima Ci polecę.
Może Wiedźmin 2?
W Morrowindzie takich akcji nie widziałem, więc może spróbuj właśnie zagrać w TESIII?
thefabian ---> pierwsze smoki są na zachętę.
Co byś nie wymyśłił, nie zrobiono jeszcze lepszego (jako całość) cRPG niż Skyrim.
Jak za mało to graj w WoWa (serio) na max lvl w instancjach rajdowych jest naprawdę trudno.