Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Czy warto zapłacić za X56 tradycyjnym przelewem?

01.04.2021 13:10
HETRIX22
1
HETRIX22
208
PLEBS

Czy warto zapłacić za X56 tradycyjnym przelewem?

Musiałem kupić bezpośrednio z oficjalnej strony Logitecha z powodu braków w innych sklepach joystick x56 pro. Problemem okazał się sposób własności bo mimo wielokrotnych prób nie mogłem zapłacić za to kartą kredytową, ani blikiem ( pojawiał się błąd na stronie autoryzacja odrzucona) Pierwszy raz coś takiego mam. Nie wiedziałem o co chodzi, więc wybrałem ostatni sposób płatności czyli bezpośrednio z konta bankowego poprzez "ręczny" przelew. Po wybraniu tej opcji zakup wykonał się natychmiastowo, otrzymałem fakturę i email z danymi do przelewu i prośbę o wpłatę w ciągu dwóch miesięcy. Trochę mnie martwi ten sposób płatności, tym bardziej że inne metody płatności nie działały. Obawiam się że przez tą wpłatę ręczną te pieniądze pójdą w kosmos i zostaną zamrożone, albo co gorsza się zgubią. Nie jest to mała kwota więc pytam was czy warto ryzykować albo czy ktoś był w podobnej sytuacji i wszystko było ok.

01.04.2021 14:42
Persecutor
2
odpowiedz
Persecutor
44
Tosho Daimosu

Nie lepiej było do supportu zadzwonić i spytać się dlaczego błąd wyskakuje?

02.04.2021 00:31
maciell
3
odpowiedz
maciell
127
Senator

Wplate w ciagu 2 miechow ^^ To jest napewno oryginal strona logi ?A wysylke kiedy zrobia ? Bo normalnie to sklep dostaje wplate i dopiero wysyla. Ja bym dzwonil/pisal do supportu.

ps. Trzeba bylo sobie paypala zalozyc. Niestety z naszymi kk tak jest i czesto sa problemy z platnosciami. Poza tym pp by cie ubezpieczyl.
ps2. Limity na karcie miales dobrze ustawione ?

post wyedytowany przez maciell 2021-04-02 00:39:56
Forum: Czy warto zapłacić za X56 tradycyjnym przelewem?