Sprawiał wam ten system jakieś problemy z grami lub programami? Jeśli nie to chyba warto zainstalować win8? W necie widziałem nawet programy, które pasek start dodają i blokują metro i wtedy jak odpala się komp to od razu pulpit widzimy i git. Pytam dla upewnienia bo może komuś z was problemy ten system sprawiał na przykład ze starymi grami?
ale jak mam wybór kupić coś do czego dorzucą win 7 lub win 8 i cena obu identyczna i muszę jedynie zdecydować, który system wolę to lepiej na forum dopytać
Bierz Windows 8, to fantastyczny system. Nie mam z nim żadnych problemów i szczerze sobie chwalę.
Bierz 8, po aktualizacji można uruchamiać system do pulpitu bez żadnych dodatkowych programów, a do braku menu start można się przyzwyczaić.
w necie na forum jednym ludzie narzekali, że update do 8.1 im coś namieszał w systemie i musieli do 8.0 wracać, wy nie mieliście z tym problemów? Nawet ktoś narzekał na wydajność na 8.1 i jak wrócił do 8.0 to było już świetnie
Ja robiłem czystą instalacje do 8.1, nie wiem jak z aktualizacją np. zaraz po instalacji 8, ale u mnie żadnych problemów nie ma.
Bierz 8. Dobry stabilny system. Podoba mi się w Windows 8.1 przyjazna, szybka instalacja. Jak miałem zainstalowany system 8.1 i kupiłem nowy dysk ssd, to mimo, że nierobiłem kopi zapasowych zaraz po instalacji miałem swoją tapetę, kafelki i zakładki w ILE 11. Kopia robi się automatycznie i jest przechowana w chmurze sky drive, która sama przywraca ustawienia.
Inna sprawa to instalacja 8.1. Musisz zainstalować 8 i pobrać wszystkie aktualizacje Windows update i sklepu. Dopiero wtedy w sklepie pojawi się opcja pobrania 8.1.
podpinam się do tematu można tak powiedzieć.A ja słyszałem że starsze gry i programy nie działają na 8 prawda to?
Zawsze na nowym systemie znajdzie się coś co nie będzie działać, ale nie jest tego dużo.
Krótko, na Windowsie 8 działa wszystko, co działało na 7. Przynajmniej w moim przypadku.