Siemka ;p
Mam do was pytanie czy opłaca się kupić grę max payne 3.
Powiedzcie na jakich detalach gra będzie chodzić.
Mój sprzęt:
Karta Graficzna:Nvidia GeForce GTX460 SE (2785 MB)
Procesor:AMD Phenom II X4 840 Processor(4 CPUs)
Windows:Windows 7
DirectX:DirectX 11
Pamięć:4096MB RAM
Prosiłbym o szybką odpowiedź ;p
Pozdrawiam komoko7 ;]
Ma wysokich albo lepiej. Warto kupic.
ale wy pecetowcy macie przesrane, jak wyjdzie jakaś gra to musicie patrzeć pierw czy wam pójdzie, a nie czy wam się podoba. I to pecet ma zostać liderem? No way!!!
porównaj grafikę na pc z grafiką na konsolach. Jest różnica.
Jak się ma dobry komputer to się nie patrzy na wymagania.
Aaaa Max Payne? 10h wspaniałej rozrywki. Warto było kupić.
PS. Tak wiem.. Grafika jest nieważna w grach. blablabla.
[5] Tyle że my mamy 2 razy lepszą grafikę.
BTW Pc od zawsze był i jest liderem jakbyś nie wiedział ;)
[7] Tak, ale w Polsce, a ja w PL nie mieszkam na szczęście. Mógłbyś zobaczyć na taki ogólnoszanujący się serwis IGN - kolejność jest taka: Konsole stacjonarne - konsole przenośne -------------- PC (z czego najważniejsze od lewej)
[8] Fajnie że twoja opinia o tym że konsole górują, opiera się na tym, że na serwisie IGN w danej zakładce na początku wymienione są konsole, ale tak nie jest :) Nie może być liderem technologii coś, co jest 4 lata w tyle za obecną technologią.
w sumie w innych zakątkach świata jest inaczej
W USA 90% ludzi grających w gry używa do tego konsol a nie pecetów.
U nas w Polsce takiego dużego wyniku z pewnością nie ma.
Na dzień dzisiejszy konsole nie są liderami. Mają gorszą grafikę itp.
Jednak myślę, że jak wydadzą PS4 i kolejnego Xboxa to konsole przejmą szalkę na kilka lat, później znowu się to zmieni.
Jednak sądzę, że największym plusem konsol są kontrolery ruchowe takie jak kinect i move. Kontroler od wii idzie podłączyć pod kompa za ok. 200 zł (zakup wszystkich pilotów, nunchanków itp). Do tego odpowiedni emulator i zabawa przednia.
Oczywiście, że warto :) to najlepszy TPS w historii.
Myślę, że gra będzie ci chodzić na prawie najwyższych (o MSSA 4x/8x nie masz co marzyć ofc, nie wiem jak z teselacją bo ta też jest wymagająca..).
Gra ma bardzo ładną grafikę, jest na co popatrzeć. Pomijając Uncharted 2/3 jest to najładniejszy TPS