Elo Czy warto kupić grę Crysis 2 na Xbox 360 ??
up
Warto, jeśli podobają Ci się takie klimaty. Poza tym gra jest godną kontynuacją "jedynki". Poczytaj recenzje, pooglądaj gameplaye (Gramy!) i jeśli masz kupić to uważaj żeby nie przepłacić.
Moim zdaniem obecnie nie ma na rynku porównywalnych tytułów, więc myślę, że na ten czas warto kupić. Oczywiście, równie dobrze mógłbyś kupić np. CoD'a albo coś.
mam wszystkie części Call of Duty XD, a jak jest w pod względem grafiki na xboxie i sterowania padem??
A dlaczego miało by nie, jeśli gra Ci się podoba to kij z tym na czym w nią grasz, kupujesz i się bawisz.
Mi się troche dziwnie gra padem w Cod i crysis... Ja zanim tam w kogoś wyceluję to zdążą mnie zabić xD A na kompie tylko myszką machniesz i masz. Ale jak masz dobrego kompa to zawsze możesz ściągnąć :) Pozdrawiam! :D
Mam PC o parametrach AMD Athlon 64 x2 Dual Core 5000+ 2.6 Ghz , 3 gb ram i karte Asus ati Radeon HD4650 512 Mb Crysis 2 poszedł by na wyższych ustawieniach ??
up
Za pół roku jak będzie kosztować 59.99zł TAk, teraz absolutnie NIE.
Zamiast martwić się wymaganiami kup sobie edycje kosolową. Sterowanie bardzo dobre, jak w każdej innej strzelaninie. Grafika nie będzie, aż tak dobra jak na PC, ale póki co jest to jedna z najładniejszych gier na konsole. Nie słuchaj tego pirata.
Dzięki za wasze odpowiedzi. Kupię sobie Crysisa 2 na xboxa 360 :)