jw
A niby z jakiego powodu miała by być grą roku?
jarekao=> nie zadałem jakiegokolwiek pytania, odpowiedziałem nie z niepewnością i zdziwieniem.
Inna zasadą jest wypowiadanie się na temat, masz jakieś zdanie o grze Terminator: Salvation?
Kuźwa co to w ogóle za zwyczaj, odpowiadanie na późniejszy post za pomocą edycji wcześniejszego.
NIE !
Tak to najlepsza gra wszechczasów. Fanom każdego z gatunków przypadła do gustu. Oto dowód. https://www.gry-online.pl/gry/terminator-salvation-the-videogame/z41ab#pc 4.8/10!!! Jeszcze żadna gra nie otrzymała takiej wysokiej noty!!!!
Czy założyciel tego wątku ma zespół downa :D
Ta gra jest krótsza od filmu więc do gry roku nawet startu nie ma. Poza tym ma już 3 lata na karku i dzisiaj jest już dla mnie dziwne, że ktokolwiek o niej pamięta.
Z pewnością gdyby ta gra powstała w latach 90 ubiegłego stulecia i wyglądała tak jak wygląda miałby szansę kandydować do miana gry roku. Współcześnie jednak jest ona jedną wielką pomyłką :)
Ta wspaniała inaczej gra jest znana i kupowana wyłącznie dla banalnego calaka/platyny. Bez tego szybko popadłaby w zapomnienie jak inne crapy. Sam zresztą ją kiedyś nabyłem żeby nabić gamerscore :)