Witam, mam zamiar kupić gta 5 lecz nie jestem pewny czy bedzie on grywalny na moim sprzecie. Moj komputer to pentium g860 2x3.0ghz, radeon 7770 i 4gb ram jest sens wydawac 170zl czy nie? Pogram na low czy nie? :P I jak długo instaluję sie gra z tych 7 plyt?
Bez sensu wydawać kasę. Procesor nie pozwoli na płynną rozgrywkę.
Procesor podany w wymaganiach minimalnych to czterordzeniowiec. Ty masz dwa rdzenie - odpowiedz sobie sam.
Procesor Q6600 ma 4 rdzenie to po pierwsze (a i tak mamy przykład w innym watku, że dużo mocniejszy procesor Q9650 nie daje rady). Po drugie czy jara Cię granie w 15-20fps?
a co powiecie na to ze gralem w shadow of mordor w full hd na tym sprzecie i ustawieniach srednich i mialem 40-60 fpsow?
No i co mamy powiedzieć? GTA V na starszych procesorach 2 rdzeniowych NIE będzie płynnie działało. Koniec kropka.
intel pentium g860 dordzy koledzy to nie stara 2 rdzeniowka bo ma ona taka sama arhitekture jak i3 3 generacji tylko nie ma wirtualnych rdzeni.... Dobra dzieki za pomoc jesli ktos odpalal gta 5 na takim procku niech napisze tu post jak gra dziala. I po co mialbym sciemniac ze shadow of mordor mi nie zamulal????
a co powiecie na to ze gralem w shadow of mordor w full hd na tym sprzecie i ustawieniach srednich i mialem 40-60 fpsow?
Masz super kompa, kupuj śmiało! Nie słuchaj amatorów :^)
Szukasz potwierdzenia swoich domysłów, czy porady?
szukam potwierdzenia swoich domyslow, a z tym "super kompem" to sarkazm? xD Wiem ze jest on raczej slaby ale jak mowie daje rade w wielu grach nowych.
Jak myślicie, dało by rade na q8200?
szukam potwierdzenia swoich domyslow, a z tym "super kompem" to sarkazm? xD
A jak myślisz? Masz 'super kompa'?
Wiem ze jest on raczej slaby ale jak mowie daje rade w wielu grach nowych.
I co z tego? Za 10 lat odpali nadal masę gier indie. Niczego to nie zmienia w przypadku Grand Theft Auto V.