Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: czy ludzie ze schizofrenia maja stany jak po bad tripie po LSD?

28.10.2015 06:34
1
kochamsare
46
Konsul

czy ludzie ze schizofrenia maja stany jak po bad tripie po LSD?

takie wysnuwam wnioski czy podstawne?

28.10.2015 08:19
Belert
2
odpowiedz
Belert
182
Legend

nie

28.10.2015 08:27
3
odpowiedz
zanonimizowany1070630
1
Generał

Jak czytam twoje wątki to wydaje mi się że ty sam masz poważny problem psychiczny ze sobą.

28.10.2015 13:49
4
odpowiedz
kochamsare
46
Konsul

poza hejterem ktos sie wypowie?

28.10.2015 15:11
5
odpowiedz
krukilis
139
Generał

Jest odwrotnie. To ludzie, którzy biorą LSD mogą mieć objawy takie jak w schizofrenii czy psychozie. Powiem więcej LSD to najszybsza droga żeby wpakować się w te choroby na całe życie. Wszystko zależy od psychiki. Jeden będzie brał całe życie i nic mu nie będzie. Drugi weźmie raz i spędzi resztę życia w schizofrenii. Najgorsze w LSD jest to, że tak naprawdę nigdy nie wiesz jaką substancję bierzesz i to jest najbardziej niebezpieczne. Jestem pewien, że dostanie czystego LSD graniczy z cudem. LSD jest tylko jedno i zawsze ma takie samo działanie, zatem dlaczego istnieją dziesiątki odmian, które działają w różny sposób... Po prostu substancje te mają niewiele wspólnego z LSD. Nie daj się nagrać na wypowiedzi na forach typu "LSD jest 100% bezpieczne". To jest g.... prawda.

28.10.2015 19:13
6
odpowiedz
zanonimizowany1118678
56
Generał

[5] Nie brałem jeszcze nigdy LSD ale jego naturalny odpowiednik LSA (Engine) z nasion powoju Heavenly blue tak i powiem Ci że nie ma możliwość popaść po takim tripie chociaż będziesz miał bad tripa w jakieś choroby psychiczne. Chyba że taka chorobę będziesz miał ukryta w sobie a LSD tylko ja wyciągnie. Powiem więcej LSD nie traktował bym jako narkotyk tylko jako narzędzie do pracy nad sobą. No cóż ale ludzie wszystkie substancje psychoaktywne traktują jako potencjalne narkotyki a te jako najgorsze zło co jest błędem. LSD to nie narkotyk po jednym tripie nie będziesz miał ochoty na drugiego jutro czy za tydzień. Gdy jesteś normalnym i zdrowym psychicznie człowiekiem możesz się pokusić o trip może dowiesz się o sobie coś czego nie wiedziałeś bądź z uwolnisz się ze swoich lęków, może znajdziesz odpowiedź.. :-) Nikogo nie nakłaniam do tripa a jak już ktoś chce zobaczyć o co biega w psychodelikach to niech zarzuci LSA bo LSD jest u nas w Polsce nie legalne lub pojedzie do Czech tam można łatwo to dostać.

Forum: czy ludzie ze schizofrenia maja stany jak po bad tripie po LSD?