Jestem na tak!
ja tez, to zmieni moje zycie nie do poznania!
Lubię To
Taka funkcja będzie przydatna zmanierowanej alternatywnej młodzieży, kiedy ktoś da filmik z koncertu Biebera czy coś tam. Jak coś się nie podoba, to zwyczajnie zignorować czyjś link.
Zuckerberg już ze dwa late temu powiedział, że nie ma "Nie lubię tego" dlatego, że FB ma skupiać pozytywne emocje, a nie negatywne - nie chce tam przycisku, który będzie służył ludziom do wyżywania się i manifestowania niezadowolenia ;)
Tak więc możecie sobie chcieć i gó*no z tego wyjdzie :)
Regis - Zuckerberg nie wprowadzi tego przycisku tylko z tego powodu, że za dużo ludzi klikało by "nie lubię" na np. profilach MacDonadla, KFC czy innych korporacji. Przez co korporacje te by się z FB wycofały, a Marek miał by mniej kasy z reklam ;P
Zuckerberg już ze dwa late temu powiedział, że nie ma "Nie lubię tego" dlatego, że FB ma skupiać pozytywne emocje, a nie negatywne - nie chce tam przycisku, który będzie służył ludziom do wyżywania się i manifestowania niezadowolenia ;)
Pokojowego Nobla mu!!!
Ja bym tylko chciał "usuń konto"...
Cała nadzieja w Anonymous, mogą nawet odczytać moje bezwartościowe hasło które pamięta tylko mozilla, przejąć moje konto i rozsyłać nim spam na potęgę byle tylko ostatecznie je skasowali. Teraz czuję, że rejestrując się tam dałem się zrobić w ch, podobnie jak w najnowszym Deus Ex gdzie
spoiler start
dałem sobie wymienić w klinice wszczep i ta podła "bicz" prawie mnie wyłączyła :P
spoiler stop
Dlaczego niby FB ma za 2 miesiące pójść z dymem?
Ponoć Anonymous chcą go zrównać z ziemią. Później niby takie plotki dementowali. Teraz już w końcu nie wiadomo co będzie. W każdym razie: "Remember, Remember, the Fifth of November", może jednak się zdecydują :)