Sprawa jest podejrzana. Pojawiają się od czasu do czasu jakieś reklamy na tablicy. Czasami bardziej znanych marek czyli Play czy coś, a czasami jakieś totalne nie wiadomo co, ale...
Przy każdej takiej reklamie jest wymienione, że kilku Twoich znajomych "Lubi To!" i są oni nawet wyszczególnieni. Jakoś wierzyć mi się nie chce, że ktoś z moich znajomych lajkuje jakieś badziewne reklamy.
Jutro mam zamiar sprawdzić czy faktycznie Ci wymienieni przy reklamie kiedykolwiek to zalajkowali. Jeśli okaże się, że to ściema, to nie omieszkam wytoczyć FB proces o świadome wprowadzenie w błąd.
Z cały szacunkiem ale... chyba nie doceniasz Zuckerberga.
Jak przerobisz CAŁY regulamin, który zaakceptowałeś to daj znać :D
Puszczając reklamę na FB możesz ja targetować na znajomych osób które polubiły profil. A więc najprawdopodobniej jednak Twoi znajomi polubili to...
Ooo Widzę, że mamy nowego Holmesa :)
ach ta zapomniana sztuka czytania ze zrozumieniem... Ci ludzie zalajkowali fanpage a nie reklamę... ehh
Ty byś w końcu konkurs z kalamburami rozwiązał, a nie robisz jakieś dochodzenia. :D
https://www.gry-online.pl/forum/kalambury-filmowe-z-nagroda/z1ceb4b1
Kupiłeś w końcu to GTA V komuś?
Oczywiscie, ze sciema. A czego sie spodziewales? Byly juz artykuly o tym jak oszukiwano przy tej wyszukiwarce znajomych i okazywalo sie, ze ludzie tego nie uzywali, a jednak u innych bylo wyswietlone jakby to zrobili.