Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Cyfrowy Polsat- skaczący ping, LTE

12.11.2012 17:45
😒
1
zanonimizowany857402
19
Generał

Cyfrowy Polsat- skaczący ping, LTE

Od jakiegoś czasu mam problemy z mobilnym netem z Cyfrowego Polsatu. Przez pierwszy miesiąc jak miałem, to działał w miarę normalnie (ping ~110, ale mi to starczy), a ostatnio skacze jak posrany do ponad 200-300. Chcę pograć parę minut w jakąś grę przez internet, to przez te lagi nie da się, zwłaszcza w CSie gdzie jakaś mania się zrobiła na kickowanie ludzi z pingiem +130. Jest jakiś sposób żeby to ogarnąć, czy to od nich to wszystko? W sobotę, gdzie zazwyczaj więcej osób się ładuje do neta chodził dobrze, a przykładowo wczoraj czy dzisiaj już tragedia.

Drugie pytanie o LTE- czy jest jakaś szczególna różnica w połączeniu od tego modemu za złotówkę? Nie zależy mi aż tak na prędkości ściągania, a raczej na pingu.
Jeżeli bym chciał wziąć LTE, to przysługuje ta sama cena co oferowali przy zawieraniu umowy czy drożej? Jeżeli byłaby różnica, to bym wziął to LTE zamiast babrania się z tym gównem.

12.11.2012 17:55
😍
2
odpowiedz
zanonimizowany857402
19
Generał

Co do LTE to jednak odwołuję chyba pytanie, bo na mapie z ich strony na obszarze mojego miasta nie ma jeszcze zasięgu LTE...

Forum: Cyfrowy Polsat- skaczący ping, LTE