Espn classic wypada z oferty w europie.
Jak ktoś ma umowę sprzed 23maja 2013 i miał w niej dostęp do espn classic to może się pożegnać z polsatem bez kar wysyłając wypowiedzenie po 1.8.
Szanowny Panie
Uprzejmie informujemy, że z dniem 1 sierpnia 2013 r. roku zakończona zostanie emisja kanału ESPN Classic. W związku z wycofaniem ww. kanału z oferty w przypadku jego zagwarantowania w Umowię lub Promocyjnych warunkach Umowy przysługuje Panu prawo do rozwiązania umowy abonenckiej bez zachowania terminu wypowiedzenia, jednakże nie później niż do 30 dni od dnia dokonania takiej zmiany (liczy się data stempla pocztowego), ze skutkiem na koniec okresu rozliczeniowego, w którym zostało wysłane pisemne oświadczenie Abonenta o rozwiązaniu umowy abonenckiej bez zachowania terminu wypowiedzenia. Zobowiązana jest Pani drogą pisemną wysłać wypowiedzenie umowy na adres Cyfrowego Polsatu
jednakże nie później niż do 30 dni od dnia dokonania takiej zmiany (liczy się data stempla pocztowego),
woot?:D
i gdzie pójdę - do nieszanującego klientów NC+ od którego niedawno odeszłem? nie dzięki :)
Nie dzięki.
Raz, że konkurencji brak (NC+? Bambo prośba) dwa - już raz postałem w podobnej sytuacji po zmianę pakietu. Kolejna umowa na lata... do tego z syfnym dekoderem.
Nie znalazłem niczego, co kosztowałoby mniej niż 60zł, miało BBC i Top Gear i nie wciskało tysiąca zbędnych kanałów i pakietów.
kolejny kanał odpadł i znowu furtka do wypowiedzenia umowy bez konsekwencji
http://tvpolsat.info/news.php?readmore=5699