Witam.
Mam pytanie.
Mam Cyfre + i mam okazje kupić dekoder HD.Tylko nie wiem czy jak włoże moją karte od dekodera czy będzie działać ta karta w tym dekoderze HD.Może ktoś może mi odpowiedzieć na to pytanie?
Pozdrawiam
Musisz mieć też telewizor przystosowany do HD.
Będzie. Ale oczywiście jeżeli nie masz w swoim pakiecie kanałów HD, to dalej ich nie będziesz mógł oglądać.
Oczywiście telewizor mam z wyjściem HDMI.Ale obraz normalnych programów chyba będzie lepszej jakości przez HDMI niż prze kabel Euro??
Oczywiście telewizor mam z wyjściem HDMI
WEJŚCIEM
Ale obraz normalnych programów chyba będzie lepszej jakości przez HDMI niż prze kabel Euro
trochę
A cyfra nie wysyła jakiegoś specjalnego(tzn. lepszego) sygnału jak się ma dekoder HD??
A cyfra nie wysyła jakiegoś specjalnego(tzn. lepszego) sygnału jak się ma dekoder HD??
LOL. Nie. Sygnał jest wysyłany zawsze jeden i ten sam. To, co z nim robi dekoder to już inna sprawa.
Będziesz miał lepszy obraz tylko na kanałach HD (TVP HD, Canal+HD itd.) ale żebyś mógł oglądać te kanały sam dekoder nie wystarczy, musisz z nimi podpisać odpowiednią umowę.
Ok.Dzięki za pomoc.
Kiedyś coś słyszałem że też można wykupić najtańszy pakiet cyfry i później coś trzeba zrobić i ma się wszystkie programy z najwyższego pakietu.Może ktoś wie na czym polega ta rzecz??:)
To jest nielegalne i znam osobiście człowieka, który poszedł za to siedzieć (w sumie poszedł siedzieć za to, że wszystkim dookoła odblokowywał te wszystkie pakiety, ale to drobny szczegół ;) ).
O to dzięki za taki patent:)