Witam jeśli ma ktoś klucz do bety proszę o przesłanie na email [email protected] w zamian wysyłam klucz do Call of Duty Black Ops.
Sorka, że nie na temat, ale PS3 już sprzedałeś?
Mogę ci sprzedać za 1 zł
Taki biedny jesteś że chcesz sprzedać za marną złotówkę ? no chyba że tym sposobem naciągłeś już setki frajerów.
Zbyt,
1) w znaczeniu potocznym - sprzedaż.
Skoro uważasz złotówkę za marną kwotę, zaproponuj własną cenę :)
prawda jest taka że nie dał bym Ci nawet złotówki jak byś był normalny wysłał byś klucz tym bardziej że w zamian oferuje inny jeśli jednak ta oferta cię nie interesuje to mogłeś wogóle nie pisać bo ja nie napisałem że chce kupić tylko się wymienić tyle na temat.
Wciąż zainteresowany?
Poszło. Odpisz czy działa.
gnoll ok jak zadziała masz ode mnie klucz do COD BO :)
edit: działa wysłałem Ci klucz do Black Ops jeszcze raz dzięki :)
Ja również, w sumie nawet się nie spodziewałem że dostanę coś w zamian. U mnie też wszystko działa. Dzięki jeszcze raz.
lol? klucz do black opsa za klucz do bety ?:D
Tez sie pisze w zamian moge oddac 20 kopii dota 2 xD
:D
MavericKK ---> tak się składa że mam już Black Ops na Steam a klucz dostałem w prezencie za zakup Crysisa 3 więc był mi zbędny ;)
gnoll czy masz moze jeszcze jakies klucze? dałoby sie załatwic?:)
Sorry, już nie mam.
okey, dzięki:)
[17] rozumiem rozumiem jednak black ops za kluczyk do bety to spora cena te klucze chodza na allegro po 50zl :DD
Zostałem oficjalnie zniszczony... klucz do bety jest za 2zl a na moim koncie bankowym jest 1,99zl i alior sync nie przepusci mnie bo mam za malo na koncie LOL XD