Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Coma | opinie.

02.03.2013 21:40
1
zanonimizowany882115
16
Konsul

Coma | opinie.

Witam,
Co sądzicie o tym zespole?
Może pisać wszystko. Byle na temat.

02.03.2013 21:41
Agent_007
📄
2
odpowiedz
Agent_007
151
Kiss my Aces!

Co ma 10 rąk i ssie pałe?

spoiler start

Coma

spoiler stop

02.03.2013 21:44
3
odpowiedz
Child of Pain
191
Legend

Pytanie, dlaczego Rogucki spiewa po angielsku?

02.03.2013 21:52
4
odpowiedz
zanonimizowany882115
16
Konsul

Nie o to mi chodziło akurat.
No ale to też ciekawe.

02.03.2013 22:04
Silveria
5
odpowiedz
Silveria
150
Generał

gdzieś tak do 2008 roku to była bardzo fajna kapela, potem wg mnie rozmyli się... za bardzo się poczuli gwiazdami, no i te jeszcze anglojęzyczne płyty kiedy to Roguc brzmi po angielsku jak z dupy... szkoda, bo kiedyś ich bardzo lubiłem

02.03.2013 22:56
€xis
6
odpowiedz
€xis
52
Konsul

Więc... jako zespół typowo polski byli świetni, pierwszymi trzema albumami(PWZM, ZSWAŚZ, i Hipertrofia) wyróżniali się na naszym polskim rynku ciekawymi tekstami i ładnie dopasowanymi do nich melodiami... te świetne rozpędzacze, dłuższe, powolniejsze utwory z pewnymi momentami kulminacyjnymi.... ahhh... Do pewnego momentu bardzo ich lubiłem, jednak od momentu kiedy zdali sobię sprawę że zbyt wiele więcej pieniędzy już nie zarobią w Polsce...zaczęli kombinować (również z czerwonym albumem, jak i angielskimi wersjami albumów) stopniowo zacząłem ich mniej słuchać. Choć nadal ich bardzo lubię. Ale bardziej mi się podobali jako zespół typowo polski, niżli kolejny, angielski(i to jeszcze Rogucowy "angielski") zespół jakich jest trochę poza Polską, i raczej nie będą już tak spektakularni. Poza tym, jak słucham Comy w wersji angielskiej, to jakoś tak cała magia tekstów i wokalu Roguca wyparowuje.

Leszek Żukowski, Zbyszek, Nie Wierze Skurwysynom, Sierpień, Listopad, ŻSWAŚZ, Tonacja, Ostrość Na Nieskończoność, Schizofrenia, Trujące Rośliny, Popułudnia Bezkarnie Cytrynowe, Cisza & Ogień, Świadkowie Schyłku Czasu Królestwa Wiecznych Chłopców, Angela <33

02.03.2013 23:04
Deser
😃
7
odpowiedz
Deser
278
neurodeser

To ten zespół co jak zaczynał i słyszałem tego aktora to odrzucało człowiekiem o kolumny? To jest Opole nie underground :D

Forum: Coma | opinie.