Witam,kupiłem właśnie black opsa na moje ps3 i mam pytanko.Bardzo lubie grać z bratem na split screenie i wciągnął nas strasznie MW2 i lewelowanie i odblokowywanie broni w trybie splita offline i gdy usłyszałem że w black opsie jest możliwa gra z botami to już w ogóle byłem szczęśliwy że pogramy jak w mw2 a tu zawód straszny bo włączam BO i wchodzę do splita (zaznaczam że nie mam obecnie neta) i wszystkie bronie są odblokowane i nawet jak zabijam brata i dostaje jakieś tam punkty to doświadczenie mi nie przychodzi i nie ma takiej zabawy jaka była w mw2.Moje pytanie to czy jest jakaś opcja by dało się dostawać doświadczenie i levelować bronie w black ops w split screenie w trybie offline bez internetu ? Dzięki za odpowiedzi każda rada się przyda :)
up
kurcze niech ktoś pomoże :/
Spróbuj może zapytać przez support EA, ale tam możesz poczekać trochę na odpowiedź.
Jeśli masz neta w konsoli to poprostu odpalcie splitscreen online , dużo większa frajda grania na multiku siedząc obok siebie :) Ewentualnie w Nazi Zombies możecie zagrać
obecnie nie mam neta i długo pewnie nie będę miał.Chcieliśmy po prostu pograć w splita tak jak w mw2 tylko z botami a tu lipa.Słyszałem że dopiero gdy jest połączenie z netem to można znaleźć coś co się nazywa szkolenie bojowe i to jest mniej więcej coś takiego o co mi chodzi.Czy mógł by ktoś to potwierdzić bo ja to tylko słyszałem i nie wiem na 100%