Witam uzbierało mi się trochę pieniędzy i teraz mam takie pytanie czy lepiej kupić słuchawki z mikrofonem czy osobno mikrofon bo już kilka razy się zawiodłem na rzeczach 2 in 1 a słuchawki to razer krakeny i myślełem nad mikro od steelseries siberia v1 czy od razu krakeny z mikro, a może macie jakieś lepsze słuchawki miałem creative fatal1ty nie polecam jaja z mikro i wgl ten jack do dupy teraz jakieś mediatechy za 40zł
?
Hmm, spróbuje pisać jak ty.
Jeśli nie zamierzasz niczego nagrywać na yt to bierz zwyczajne słuchawki z mikrofonem np te razery co podałeś a jak będziesz nagrywał to ci się przyda też mikro dobry typu blue yeti.
Te 3 linijki to jest jedno pytanie, czy jak, bo nie rozumiem ;d
Tak jak kolega wyżej, nagrywasz to musisz mieć osobny mikrofon albo bardzo dobry wbudowany.
Bierz osobno
Jeśli chodzi o pisanie to jestem całkiem słaby i mylą mi się literki, czyli brać 2 w 1?
Zastanów się co będziesz robił. Jak potrzebujesz do nagrywania to osobno, a jak chcesz czasami pograć z kolegami itp to słuchawki z mikrofonem.
nie nagrywać raczej nie będę,ale z kolegami gram dosyć często i potrzebuje wytrzymałego sprzętu. chyba że macie jakieś inne słuchawki do polecenia?
Ja mam dziadowskie słuchawki z kauflanda więc nie wiele mogę ci pomóc, ale polecam ci sprzęt logitecha.