tak jak w temacie, co was tak naprawe cholernie denerwuje w naszych czasach? (i nie tylko w naszych czasach, tak ogólnie.)
Ludzie.
Szczekające i srające gdzie popadnie psy, ludzka głupota i własne słabości.
Trochę rozwinąć to chyba nie az tak ciezka robota
[7] no ale przynajmniej spróbuj rozwinąću
Mi sie nie podoba to, ze jak powiem, ze nie lubie pedalow, zydow i murzynow to moge miec sprawe w sadzie
Charles -> Mógłbym napisać, jacy ludzie mnie nie denerwują, ale to chyba się mieści w skali błędu statystycznego.
A wszystko się sprowadza do ludzi np.
- Nie podoba mi się, że moi sąsiedzi głośno słuchają muzyki po nocach - sąsiad też człowiek,
- Nie podoba mi się, że Polacy się wysilili na to Euro a reprezentacja z grupy nie wyszła - trener człowiek, drużyna ludzi, w PZPNie też ludzie zasiadają...,
- Nie podoba mi się jakich mamy polityków - wiem, że można uznać polityka za świnię, ale biolodzy twierdzą, że to też ludzie,
itp. itd.
No i po co się mam niby rozpisywać, kiedy wystarczyło uogólnić, żeby dać prawie idealne spektrum?
:P Zbyt dużo na jeden temat, ale z 3 rzeczy co nie lubię to
1.Tych co nie okazują szacunku mojej dziewcznie(Rudy to fałszywy kolor,Wredne babsko,Lisica,Wiedźmia)
2.Mój skill we grach(Nie jestem tam jakimś TaZem czy Fatal1ty, ale gram najlepiej jak mogę, co na to poradzę że ktoś mnie skosi przy lepszej okazji zanim nacisnę na spust)
3.Wymagania sprzętowe gier na PC (Jakby było jak na konsolach, to byłbo by extra)
Cobrasss ---> Rude sa fajne mmm... Im bardziej rdzawy dach tym piwnica wilgotniejsza.
Tak na szybko? Gówniarze na skuterach, istna plaga. Mój aktualny status pracy GWD (głęboko w d..ie). "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".
Denerwuje mnie to, że przez takie wątki przypominam sobie co mnie denerwuje, a wtedy te rzeczy mnie denerwują i cały jestem zdenerwowany tym cholernym denerwowaniem się.
Wątki takie jak ten
No dobra.....
Wszechobecne kolesiostwo
Brak perspektyw na godne życie
Ruskie -,-
Reklamy(na każdym kroku)
Menele
Ciemnogród i zacofanie
Polska muzyka i "polskie gwiazdy"
Polskie prawo....
Wstrzymanie prac nad Stalkerem 2
To tak na szybkości......
Moja uczelnia i burdel na niej, fałszywa skromność, plastikowe laski, ogólnie falszywi ludzie, laski ktore smieja sie ze wszystkiego i z wszystkich( kazdy zna ten gatunek chyba), moja uczelnia i burdel na niej, ruskie, Niesiolowski, Palikot, moja uczelnia, to ze mam sesje w czasie EURO, moja uczelnia, bachory na skuterach, gimbazeria drąca ryja przez ktora nie moge sie uczyc so sesji, moja uczelnia, cwaniactwo i kolesiostwo, to ze po studiach prawdopodobnie bede bezeobotny a nawet jesli nie to nie dozyje emerytury a jezeli dozyje to umre z glodu bo nie starczy mi na podstawowe srodki do zycia no i moja uczelnia
Media i ten cały chory, sztuczny świat "gwiazd".
Mnie wkurza masa idiotow, ktorzy widzac cokolwiek z PRLu (najczesciej obserwuje to po gitarach bo w tym siedze) mowia z bomby, ze jest to beznadziejne i czesto nawet wymyslaja jakies oczerniajace fakty.
[14] znałem to w troszkę innej wersji ;) tą też słyszałem ;)
A co mnie wkurza? Bardzo wiele rzeczy:
Polski rząd i politycy sukcesywnie obracający kraj w ruinę i myślący tylko o własnych kieszeniach. No i brak perspektyw na przyszłość w tym kraju, że o godnej emeryturze i spokojnej starości już nie wspomnę.
Reklamy w TV oraz powtórki seriali na TVP - nie wiem za co oni chcą, żeby im płacić abonament.
Tak jak gnoll powiedział - gówniarze na skuterach, notorycznie łamiący przepisy i wymuszający pierwszeństwo (gdyby nie fakt, że mi szkoda samochodu to nie cisnął bym po hamulcach tylko dlatego że jakiś idiota ma w dupie znaki i przepisy drogowe)
Polska muzyka i film a raczej to co z niej zostało. Większości nie idzie ani słuchać ani tym bardziej oglądać. Również polskie ''gwiazdy'', które przewalają się po kanałach telewizyjnych.
Dresiarze.
Ludzie ''ze wsi'' ale nie to że wszyscy. Rozumiem, że ktoś jest ze wsi (wszak sam też jestem ;D) ale bardzo denerwuje mnie zachowanie zwłaszcza młodych ludzi, którzy po prostu nie umieją się zachować i chcą być w centrum zainteresowania. Do tego dodałbym też wiejski tuning i słuchanie jakiegoś umcy bumcy na cały regulator w zardzewiałym, ledwo jadącym golfie II albo maluchu.
Ostatnio w związku z panującym Euro dało się zauważyć popisy rosyjskich ''kibiców''. Bardzo cieszę się, że drużyna rosyjska odpadła ale tylko dlatego, że banda kibiców-komunistów i bandytów pojechała na swoją Syberię. I weź tu powiedz coś dobrego o takim narodzie co przyjeżdża do obcego kraju i zamiast dobrze się bawić (jak Irlandczycy) to wszczyna burdy, bójki i organizuje jakieś marsze.
Wkurzają mnie także ludzie ''miastowi'', którzy jadąc sobie na działkę/domek na wsi wyrzucają śmieci do lasu.
I jeszcze dużo innych rzeczy mnie wkurza ale nie chce mi się już o nich pisać.
Do tego dodałbym też wiejski tuning i słuchanie jakiegoś umcy bumcy na cały regulator w zardzewiałym, ledwo jadącym golfie II albo maluchu.
kong nie wiem gdzie ty zyjesz, ale ja tam zauwazam, ze dzisiaj nawet Maluchem w idealnym stanie jezdzic nie beda, wszyscy masowo przerzucaja sie na Golfy, Kadety czy BMki w stanie masakrycznym. Naprawde zauwazam, ze dzisiaj po prostu praktycznie wszyscy uwazaja jezdzenie Maluchem, duzym Fiatem lub Polonezem za uwlaczajace i wola cokolwiek innego w jakimkolwiek stanie, zeby tylko nie to.
Idioci. Wychodzi więc na to, że wpienia mnie większość ludzi na tym świecie.
Oprócz tego - polski rząd(i ogół tego co zrobił), sytuacja społeczno-gospodarcza w Polsce, burdel w szkole, polskie gwiazdy, które w większości pchają się wszędzie ze swoim życiem, a nie z tym z czego są znane; choć zazwyczaj są kiepskie w tym z czego są znane, co też mnie wkurza. Denerwują mnie też gwiazdy znane z tego, że są znane oraz te znane ze skandali - zaśmiecają tylko polskie media.
szymon - no fakt, Malucha to już rzadkość spotkać, w większości to głównie golfy i bmw... ale malucha też ostatnio widziałem ;) W moich stronach ostatnio popularne było jeżdżenie maluchem na ''wioskowe'' disco w remizie z lokalnym ''zespołem'', który wśród miejscowych nastolatek uchodzi za drugich Beatlesów gdzie człon zespołu dorabia na co dzień śmigając busem. A maluchem dlatego, że to samochód przeważnie jednorazowy i gdy jakiś przygłupi wioskowy nastolatek się go czepi i na dach wywróci to łatwo podnieść ;)
Nieparzysta wartość głośności w telewizorze.
hipokryzja, fałszywość i totalny brak honoru ludzi.
Przerwanie prac nad stalkerem 2 -,-
Mój brygadzista z pracy ,straszny cham
Durny idiota Jan Rodzyn dyrektor klubu księgarza w Warszawie.
...który jest komunistycznym PZPRowskim karłem, który się przefarbował na SPT !
Niech żyje WOLNA POLSKA !
PRECZ Z KOMUNĄ !
Typ człowieka ,,fajnego" w dzisiejszych czasach, wśród młodzieży.
czyli musi to być pewny siebie, kolorowy pajac, z żelem na włosach, sypiący stęchłymi i żałosnymi tekstami a przed dziewczynami zachowujący się jak wrażliwa cipka, masę takich znam.
Ludzka głupota, ignorancja i brak tolerancji. Tyle tylko, że to pierwsze czasami śmieszy.
Hipsterzy
Dubstep
Brak fajnych klubów w Warszawie.
Idioci
Ludzie którzy robią błędy
Chamy i buraki
Reklamy
Plotki
Ludzie którzy znęcają się nad zwierzętami
Dziewczyna Was wkurza? WTF?
Z dupy do ust.
[42][43] Jeżeli dziewczyna was wkurza to znaczy, że ten związek nie ma sensu...Jak dziewczyna może wkurzać? Można się z nią kłócić, denerwować się ale żeby wkurzała?
Mnie wkurza to, że mnóstwo ludzi na siłę chce się upodobnić do zachodnich kultur i uważa je za wzorcowe, wyznacznikowe.
[39] +1
[50] przepraszam :(
Ludzka glupota i ignorancja, ale trzeba przymknac oko bo ciezko kazdemu przemowic do rozsadku
Hipsterzy, debile, osoby robiąca nagminnie błędy ortograficzne, retardy w LoLu, koksy w Kłejku, ludzie znęcający się nad zwierzętami, plotki, obgadywanie, mój skill w sieciowych strzelankach i haxie, hipokryzja, fałszywość, dwulicowość, osoby znane z tego że są znane, ten kraj.
Zakłamanie historii, kacapy, mój kuzynek, dla którego wszystko co jest dla mnie normalne, dla niego jest nienormalne. Ogólnie mógłbym rozpisać się po kilka akapitów, ale to są pierwsze przykłady, jakie mi przyszły na myśl.