Od dwoch dni tuz przy moim odbycie pojawił sie taki guzek który boli przy sciskaniu odbytu, wyczytałem w necie ze to hemoroidy.
Mam takie pytanie do was. Czy da sie jakos wyleczyc to domowymi sposobami ? W domu jeszcze nikomu o tym nie mowłem bo wstydze sie. Miał któs kiedys taki przoblem z temi hemoroidami ? Naprawde sie boje.
Do lekarza i po maść, czopki czy insze tabletki. Mówisz co ci jest i dostaniesz, a doktor nie takie rzeczy w swoim życiu widział i macał.
I nie maczaj dupska w spirytusie, nawet, jeśli dziadek ci powie, że u niego podziałało.
jogurt zniknal z foro na pinc lat i wraca doradzajac typowi z guzem w odbycie co ma robic, apreesh
A myślisz, ze dlaczego na tyle zniknąłem? By wyleczyć hemoroidy, musiałem odbyć pielgrzymkę do Tybetu.
Po drodze, w okolicach Morza Czarnego zobaczyłem też podwodne życie ze Stevem Zissou.
jedni jada do tybetu odnalezc siebie, ty wyleczyc hemoroidy/odnalezc tajkuna:):)!!!
[3]
Yoghurt, myślałam, że akurat ten epizod będziesz próbował zataić, a ty dawaj na forum doradzać. Najważniejsze to nie mieć tabu.
Bulzaj -> Jedyne, co odnalazłem, poza lekiem na hemoroidy to (już po powrocie, przy rozpakowywaniu) mały mongoł, który ukrył się w mym plecaku i chciał przemknąć na moim karku przez granicę. Taikuna ani śladu, ale nie zaszedłem aż do Tajlandii, tam zapewne namierzyłbym go bez trudu pytając o najpopularniejsza kurtyzanę w Bangkoku.
Molly ->Dobrze wiesz, ze dla mnie przecież nie ma czegoś takiego jak tabu! Może poza tym pedalskim indianinem z Black Eyed Peas.
[9] No nie wiem, nie wiem, pogadamy, jak będziesz miał owsiki.
hehe
Za długo przed kompem na dupie siedzisz, to i masz guzy w odbycie. Do lekarza marsz, albo do apteki po coś bez recepty. Tyle reklam teraz tych leków na hemoroidy, że aż na wymioty się zbiera.
[13] One nie będą chciały z Tobą rozmawiać.
Juz mi lepiej, napiołem miesnie i wyszła mi taka czarna jakby kulka z tego guzka, juz mi o niebo lepiej. Moje majtki wygladałe jak majtki nastolatki po pierwszym okresie:) Wyszystko przemyłem i jak na razie jest ok.
A cały guzek znikł.
I skąd wiesz jak wyglądają majtki nastolatki po pierwszym okresie? I czemu cieszy cię, że twoje tak wyglądały?
I czemu cieszy cię, że twoje tak wyglądały?
Bo juz mnie nie boli, kij z majtkami, upiore:)
I skąd wiesz jak wyglądają majtki nastolatki po pierwszym okresie?
Trudno było by sobie tego nie wyobrazic.
Trudno było by sobie tego nie wyobrazic.
Ja na przykład staram się sobie tego nie wyobrażać.
Smietanka forumowego trollingu w jednym watku, brakuje tylko Straciatelli. moar
[19] Kurcze, takie moje pierwsze skojazenie było jak zobaczyłem swoje majtki.
Jest jedna metoda, ale nie sposób nazwać ją domową. Trzeba zażywać regularnie ruchu, więc siłą rzeczy trzeba wyjść z domu.
I po co to piszesz wszystko ? Jakie domowe sposoby ? Liczysz, że my ci coś doradzimy, ty znajdziesz to w kredensie, wysmarujesz sobie typ dupsko ( przepraszam za wyrażenie ) i problem zniknie ? Och patrzcie jak mój tyłek teraz błyszczy ! A tylko nasmarowałem go smalcem ! Och dzięki !
Idź kurde do specjalisty on ci najlepiej doradzi
Bitch please
Hemoroidy to rzecz wstydliwa. Wstyd czytać co ludzie piszą gdy ci się przytrafią... Idź chłopie do lekarza, jeśli sobie jaj nie robisz, on na pewno będzie wiedział co robić. A zakładanie tematu na GOLu o potencjalnych hemoroidach jest prawie nieomylnym wskaźnikiem prowokacji.
To guz. Umrzesz.